Vinterferie på Hovden

Hovden i Setesdal er et av de mer snøsikre områdene i Norge. Stå på ski eller forsøk snøscootersafari. Hovden Skisenter er oversiktlig og godt tilrettelagt for hele familien, fra de aller minste til ekstremkjøreren. Det finnes løyper i alle varianter, terrengpark og flombelysning. Utvidelsen av Breive-området på vestsiden av skisenteret har gjort Hovden enda mer attraktivt for gamle og nye gjester – dette bør prøves, du vil få en unik opplevelse! Hovden Skisenter tilbyr en rekke ulike aktiviteter for små og store. Egne løyper for barna, barnepass, kveldskjøring, toppturer, offpistekjøring, hytteklubb -for å nevne noe.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Vinterferie på Hovden

Et paradis for langrennsløpere

I alt tilbyr Hovden 170 kilometer med preparerte løyper. Løypene er godt merket og går gjennom variert terreng helt opp til 1250 m.o.h. Den lengste løypen er på 40 kilometer, og gir en utrolig flott høyfjellsopplevelse. 
Her finnes løyper i alle kategorier, både for barnefamilier og for treningsentusiaster. I tillegg finnes det løyper som er mindre værutsatte. Ønsker du deg en langrennstur etter mørkets frembrudd, finnes det en 10 kilometer med lysløype, som kjøres opp daglig. NOVASOL ønsker velkommen til vinterferie i Norge og våre hytter på Hovden.

| Administrator
(Publisert første gang: )