search

Feriehus og ferieleilighet på Kypros

Kypros kan tilby et variert aktivitetstilbud til deg som ønsker en livlig ferie. Bli kjent med den tredje største øya i Middelhavet fra et annerledes perspektiv og skreddersy din Kyprosferie i ditt eget feriehus eller -leilighet. NOVASOL har gleden av å endelig kunne tilby splitter nye, flotte feriehus i Kypros!

Naturopplevelser på Kypros

Landskapet på denne øya er et høydepunkt: To fjellkjeder strekker seg gjennom landet og legger forholdene til rette for spektakulære gåturer i fjellet. Dersom dere ferierer på Kypros, er Pentadaktylos og de vulkanske, grønne områdene ved Troodos noe som må oppleves. Her kan dere også få med dere utsikten til det høyeste fjellet på Kypros, Olympos. Det er ved disse to fjellene dere kan beskue det fruktbare Mesaoria. Langstrakte sand- og grusstrender og den særegne klippekysten med utallige havner er noe av det som gjør kystlinjen til Kypros så unik.

Feriehus på Kypros

Kulturelle høydepunkt i Nicosia

Hovedstaden Nicosia, som er lokalisert midt på øya, karakteriseres av utallige gamle bygninger og et rikt kulturliv. På din Kyprosferie må du uten tvil besøke Nicosia. Spesielt den historiske bykjernen med tradisjonelle butikker og restauranter er et populært turistmål. Andre spennende severdigheter er den Venetianske festningsmuren som omkranser Mesaoria med en omkrets på nesten 5 kilometer, Atatürk plassen, moskeen av Selimiye og St. John katedralen.

Ferie på Kypros i eget feriehus

Å bo i et feriehus og kunne ta en pause fra hverdagen vil gi dere en unik ferieopplevelse. Hvis dere er ute etter noe ekstraordinært, vil dere garantert trives i et NOVASOL feriehus. Her kan dere slappe av i en koselig atmosfære ved å tilbringe tid med familie og venner samtidig som dere får muligheten til å organisere fritiden deres individuelt. Hvorfor ikke bestille drømmehuset allerede i dag?