Feriehusbyer og ferieparker i Tyskland

NOVASOLs hyggelige feriehusparker, med velutstyrte hus og leiligheter på et avgrenset område og  alle fasiliteter innen rekkevidde, er et utmerket  alternativ når flere familier ferierer sammen. I tillegg til alle de splitter nye feriehusbyene, er det en lang rekke av de eldre og veletablerte  som ha fått en solid ansiktsløfting. Flere av disse ferieparkene har  vært gjennom en omfattende utbygging, noe som sørger for en spennende miks av flunkende ny luksus og det litt eldre og enklere, men ikke desto mer sjarmerende. 

Også langs den den vindfriske og storslagne nordsjøkysten, kjent for sine enorme strender og idylliske små fiskerlandsbyer, finner du er stort antall feriehusbyer. Er perfekt valg når du skal utforske denne vakre delen av Tyskland, der de fleste opplevelsesmulighetene er tett knyttet til vann og hav.

Like kjent er kanskje ikke at det også i det tyske innlandet  finnes en rekke feriehusbyer. Her kan du bo i hyggelige og velorganiserte feriehusparker midt i populære skogsområder som  Harz og Teutoburger Wald.  De skogkledde åsene er perfekte for turer til fots og på sykkel, samtidig som det aldri er lang vei til pittoreske  småbyer  og historiske severdigheter. NOVASOLs ferieparker ligger tett på naturen, så her ligger alt til rette for gode opplevelser i fredfylte og harmoniske omgivelser, samtidig som du har alle nødvendige fasiliteter like i nærheten.

Besøk ferieparken Tropical Island i Tyskland

NOVASOL ferieparker i Tyskland

Er det vanskelig å bestemme seg for hvor neste ferie i Europa skal gå? Kunne du tenke deg å ha en av NOVASOLs feriehusbyer som base for opplevelsesferiedager i et av Europas mest spennende ferieland, men vet ikke helt hvilken du skal velge? Vi hjelper deg gjerne med en oversikt over de siste tilskuddene på stammen.

En times biltur utenfor Berlin ligger det populære badeparadiset Tropical Island. NOVASOLs feriehusby ligger i umiddelbar nærhet til Europas største tropiske bade- og opplevelseslandskap. De velutstyrte feriehusene er bygget i skandinavisk stil og har plass til inntil åtte personer. Etter aktive dager i Tropical Island er det godt å trekke seg tilbake til et feriehus fra NOVASOL. Mange av husene er utstyrt med boblebad og sauna, og alle har grill, hagemøbler  og eget uteområde av varierende størrelse. I våre feriehus ved Tropical Island er privatlivet sikret selv om det myldrer av mennesker rundt deg.

Lei feriehus i Ferienresort Travemünde Waterfront, Tyskland

Ferienresort Travemünde BeachBay

Ferienresort Travemünde BeachBay er noe helt for seg selv. Feriehusparken er en av de største i Tyskland og ligger på halvøya Priwall, en ti minutters båttur fra den sommerfriske og levende kystbyen Travemünde med sin maritime og litt eksklusive atmosfære. En spasertur langs havnepromenaden sommerstid er en opplevelse. Uteserveringene ligger på rekke og rad, og det samme gjør luksuriøse cabincruisere og stolte seilbåter fra fjern og nær. På den andre siden av fjorden er den innbydende ferieparken i ferd med å få sin egen  promenadegate, der de første restaurantene og butikkene allerede er på plass. Ferienresort Travemünde BeachBay frister med eksklusive leiligheter med maritim panoramautsikt, der alt ligger til rette for uforglemmelige ferieopplevelser.  Den tilhørende feriehusbyene byr på innbydende hus av ulik størrelse og standard og strekker seg helt ned til de flotte sandstrendene.

Prora Solitaire Rügen

På Rügen, som er Tysklands største øy og ligger helt nordøst i dette spennende landet, venter Prora Solitaire Rügen med ferieopplevelser utenom det vanlige. Den kilometerlange murkolossen fra 2. verdenskrig er forvandlet til en feriepark der du kan bo i moderne luksusleiligheter med utsøkt design, beliggende direkte ved en syv kilometer lang drømmestrand.

Feriendorf Thale im Harz

De skogkledde høydedragene i Harz-området rommer mange skatter. Fortryllende småbyer med bindingsverk og brostein, magiske dryppsgrotter, eventyrlige slott og borger ønsker velkommen til spennende ferieopplevelser. I tillegg kan Harz, som rett og slett betyr «skog», by på en enormt nett av vandringsveier av alle lengder og vanskelighetsgrader. Selve symbolet på Harz er Brocken, for oss kjent som Bloksberg, som helt siden middelalderen har vært kjent som heksenes samlingssted.  I NOVASOLs feriehusby i Feriendorf Thale im Harz bor du i idylliske omgivelser med utsikt mot bølgende høydedrag, omgitt av frisk luft, grønne enger og krystallklare bekker.

Nieheim

Ganske nøyaktig 200 kilometer rett vest for hjertet av Harz finner du Teutoburger Wald, et annet mektig skogsområde. I feriehusparken Nieheim ligger alt til rette for ubekymrede feriedager for hele familien. Også de firbeinte familiemedlemmene trives her, da feriehusene og leilighetene  ligger i landlige omgivelser med direkte tilgang til flotte turområder.

Hafendorf Zerpenschleuse

Kunne du tenke deg å feriere i en moderne feriehusby i landlige og fredfulle omgivelser, samtidig som du kan sette seg i bilen og være i metropolen Berlin på under en time – da er ferieparken Hafendorf Zerpenschleuse stedet for deg.  Naturreservatet Schorfheide starter i nabolaget og frister med skoger, heder og en rekke små og større innsjøer, så velger du denne feriehusbyen ligger alt til rette for en ferie fylt av kontraster og gode minner. 

La en av NOVASOLs feriehusbyer danne rammen om din neste ferie i Tyskland. Mulighetene er mange. Valget er ditt, men vi hos NOVASOL hjelper deg gjerne.