search

Feriehus og ferieleiligheter i Hellas

Vi elsker Hellas! Velkommen til Europas vugge – reisemålet der du kan la de greske mytene og legende komme til live. Besøk berømte severdigheter som Akropolis og Olympos, og la deg forføre av landets hvite strender, blå hav og varmende sol. Uansett hvor i Hellas du leier feriehus, vil du kunne nyte gresk gjestfrihet, tradisjonell mat og spennende historie. Reis gjennom myter og fortid, og opplev fjellryggene på Peloponnes på én side og den mørkerøde solen som synker ned i Den sardoniske golf på den andre.

Finn ditt neste feriehus i Hellas hos NOVASOL

Ferieleilighet og feriehus i Hellas

NOVASOL formidler en rekke feriehus og ferieleiligheter i Hellas. De greske øyene besøkes av et stort antall ferieglade mennesker hvert år, og er god etablert som en ferieklassiker blant nordmenn. Det er heller ikke så rart – våre tanker går lett til landets kritthvite strender, turkise hav og blå himmel. Hos NOVASOL kan du leie feriehus med umiddelbar nærhet til stranden og ta med hele familien på en etterlengtet badeferie. Uansett om du velger et feriehus på Peloponnes, Khalkidiki, Thessaloniki eller øyene Korfu eller Kreta så er du sikret avslapping, nytelse og mange soltimer! Bestill ditt NOVASOL feriehus allerede nå!

Hvordan er været i Hellas? 

Stort sett er været i Hellas noenlunde ensartet. Her venter et deilig middelhavsklima, som byr på varme somre og milde vintre. Det er likevel regionale forskjeller. Vær og klima på det greske fastlandet varierer mye i forhold til været på øyene. Forskjellen mellom sommer og vinter er også mer merkbar på fastlandet. Typisk er det varmere i områdene rundt Athen, og kaldere i de nordlige og vestlige delen av landet. Faktisk er fjellområdene populære destinasjoner for skisport og vandreferier. 

Øyene kan friste med et stort antall solskinnsdager om sommeren, og mellom 25 og 30 varmegrader på dagtid og rundt 20 grader på kvelden. Alle øyene, unntatt de Ioniske øyer, blir truffet av boravind midt på sommeren. Vinden kommer fra nord og er som regel et etterlengtet avbrekk fra sommervarmen. 

Feriehus Santorini, Kreta, Korfu, Thessaloniki hos NOVASOL

Hvor i Hellas skal du leie feriehus? 

Det varme været og de verdensberømte severdigheter har ført til et rikt turistliv på det greske fastlandet og de 140 bebodde øyene. NOVASOL formidler ferieboliger på en rekke av disse øyene, som alle er unike og har sitt særpreg. Med alt fra majestetiske fjellandskaper til små bukter byr Hellas på en vakker og variert natur. Noen av de mest populære destinasjonene blant greske og utenlandske gjester er hovedstaden Athen, halvøya Peloponnes og de greske øyene. Blant øyene er de mest populære Kreta, Santorini, Paros, Mykonos, Naxos, Korfu og Zakynthos. 

Øyferie i Hellas

Mange vender tilbake til de greske øyene år etter år. Kombinasjonen av vakker natur, krystallklart hav, god mat og et bredt aktivitetsutvalg, gjør øyene til perfekte reisemål. Nyt utsikten over havet, prøv lokalprodusert mat og drikke, og utforsk det øyene har kan tilby av opplevelser. Leier du et feriehus på de greske øyer  bestemmer du helt selv hvor ferien skal gå i år. 

Leier du et feriehus på de Ioniske øyer kan du besøke blant annet Zykanthos, Kefalonia og Korfu. Videre er Mykonos, Naxos, Santorini, Sifnos og Paros kjente feriedestinasjoner. Mange velger en ferie på en av de mindre kjente øyene, slik at de får et bedre inntrykk av det autentiske greske livet. Det er uansett et stort utvalg av fantastiske øyer å velge mellom i Hellas!

Vakre Hellas byr på severdigheter og aktiviteter for hele familien

Ferie på det greske fastlandet

Det greske fastlandet har mye å tilby besøkende, selv om du vil oppleve at det ikke er fullt så mange turister her. Leier du et feriehus på det greske fastlandet, vil du helt sikkert ta turen til Athen. Hovedstaden er med sitt store utvalg av severdigheter og aktivitetsmuligheter verdt en ferie i seg selv. Halvøyen Peloponnes ligger vest for Athen, og her kan du oppleve en variert natur med fjell, dype daler, oliventrær og vingårder. 

Aktiviteter og opplevelser

Hellas’ kystlinjer utgjør til sammen mer enn 7000 kilometer. For mange feriegjester står derfor sol, strand og bading på planen. Se frem mot vakre badebukter, lange og barnevennlige sandstrender, og store strender med vulkansk stein. Mange av strendene har dessuten blitt tildelt utmerkelsen «Blått Flagg», og du kan derfor forvente god vannkvalitet og rene forhold. 

Boravinden gir gode forhold for deg som ønsker å vindsurfe eller paraglide. Pakker du med deg turskoene kan du bevege deg over flotte fjellområder og langs vakre kystområder. Du kan også bare nyte kysten, naturen og utsikten fra feriehuset. 

Et feriehus i Hellas er perfekt for deg som elsker strandlivet

Feriehus med eget svømmebasseng i Hellas    

Et feriehus med eget utendørs svømmebasseng er midt i blinken for den badeglade. Det vil garantert bli vanskelig å holde seg på land når du har leid feriehus med basseng! Spesielt de minste vil nok tilbringe mye tid i vannet. Med eget svømmebasseng ved feriehuset kan du ta det helt med ro og behovet for å stresse ned til stranden blir litt mindre. La barna plaske rundt i vannet, mens de voksne følger med fra solsengen. 

All inclusive i Hellas

NOVASOL formidler et stort utvalg av ferieleiligheter og feriehus i Europa. Til forskjell fra våre andre ferieboliger, er alle ferieboligene i Hellas «all inclusive», det vil si at sengetøy, rengjøring og forbrukskostnader inkludert i leieprisen. 

Når du leier feriebolig i Hellas får du den gode NOVASOL-servicen med i bagasjen. Her starter ferien som regel ved ferieboligen, der du møtes av huseier eller kontaktperson for utlevering av nøkkel. Dette finner du informasjon om i dine leiedokumenter. Dette er en god anledning til å spørre om tips til lokale aktiviteter og severdigheter! Du kan selvfølgelig alltid ta kontakt med NOVASOL – vi er bare en email eller telefon unna.