Ferieleiligheter og feriehus Chania

Lei et privat feriehus i Chania og opplev den greske perlen på egne premisser! I Chania kan du oppleve den romantiske venetianske havnen, de gamle, smale shoppinggatene og lokale håndtverksbutikker hvor det selges alt fra keramikk til kunst. Byen bugner av restauranter med beliggenhet helt nede ved vannkanten, optimalt for en koselig middag med familien og reisefølget eller en romantisk middag med kjæresten. Leier du feriehus i Chania kan du også velge å lage middagen selv, basert på lokale og ferske råvarer. Vi har feriehus og ferieboliger i forskjellige prisklasser og standar, både feriehus med svømmebasseng og uten.

leie feriehus kreta

Ferieleilighet i Chania

Stemningen i Chania er en blanding mellom Firenze og Venecia, noe som gir byen en unik følelse. Leier du din egen ferieleilighet eller feriebolig i Chania får du maksimal fleksibilitet og frihet. Vandre i gatene og se på gamle bygninger i Tyrkisk design eller lær mer om den rike historien til byen og områdene rundt. Du finner også en rekke muligheter for sightseeing, utforskning, arkeologiske steder og vandreturer. Du velger selv om du vil ha en aktiv ferie med aktiviteter og attraksjoner på Kreta, eller bare ligge på stranden og slappe av. Kreta har mange muligheter og passer både for den store familien, vennegjengen eller kjæresteparet. 

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.