Skal du på høstferie i Norge i år? Det er få steder i verden som er så vakkert som Norge om høsten. Når naturen tar på sin fargesprakende drakt, lyngen bugner av bær og du kan fylle lungene med klar høstluft, venter noen av de aller beste ferieopplevelsene.

Nå kan du bestille høstferie  i Norge og få opptil 40% rabatt på leieprisen sammenlignet med høysesongens priser. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Lei hytte på fjellet i høstferien

Mange lurer nok på hvor de skal reise med barn i høstferien. Norge er midt i blinken for familieferier, og høsten er perfekt for turer i fjellheimen. Leier du en hytte på fjellet i høstferien kommer du tett på vakker natur og flotte fjellområder som passer like bra for fotturer med barn som for erfarne fjellgeiter. 

Legger du opp turene etter alder og nivå på de som er med på turen, blir det en trivelig opplevelse for alle som er med. Pakk med noe godt i sekken og lag et koselig bål underveis. Gode destinasjoner for turer med barn er for eksempel Sjusjøen og Hardangervidda. 

Høstferie i Norge

Høstferie i Møre og Romsdal 

Leier du en hytte i Møre og Romsdal kan du se frem til noen av Norges mest spektakulære naturopplevelser. Her er naturen dramatisk og preget av fjorder, fjell og fosser. Innenfor fylkets grenser ligger blant annet Geirangerfjorden, Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Sunnmørsalpene frister med fantastiske turmuligheter. Med en hytte som base kan du legge ut på flotte dagsturer i den berømte naturen og komme tilbake til private omgivelser på kvelden. 

Finn hytte i Møre og Romsdal

Lei hytte i Møre og Romsdal i høstferien

Hytte i Hordaland

Ta med familien på et høsteventyr i Hordaland. Dette varierte fylket kan friste med fjorder, fjell, fosser og byer, og du vil helt sikkert la deg fascinere av det vakre naturlandskapet. Uansett om det er turmulighetene på Hardangervidda, tradisjonsrike Hardanger eller byliv i Bergen som frister, vil fylket garantert innfri familiens ferieønsker. Høsten er også perfekt for fiskeferier, og NOVASOL tilbyr blant annet hytter i Sunnhordland som er tilrettelagt for fiskeren.

Søk og bestill hytte i Hordaland

Lei en hytte i Hordaland i høstferien

Høstferie i Rogaland

Rogaland er en fantastisk destinasjon for årets høstferie. I tillegg til flotte naturopplevelser som strekker seg fra Jærens sandstrender i sør til vindfulle Karmøy i nord. Innenfor fylkets grenser ligger også oljehovedstaden Stavanger, den hyggelige byen med en av Europas eldste trehusbebyggelser. Fra en hytte nær Stavanger kan du ta turen til de berømte naturattraksjonene Preikestolen og Kjeragbolten. 

Se ledige hytter i Rogaland

Hytte i Sogn og Fjordane til høstferien

Velger du å besøke Sogn og Fjordane i høstferien venter fantastiske ferieopplevelser for hele familien. Her står naturen i høysetet – isbreer, majestetiske fjell og vakre fjorder er hverdagskost for innbyggerne her. Hvorfor ikke legge årets høstferie til en hytte i Sogn og Fjordane? Fylket er et paradis for friluftsliventusiasten, men kan også tilby en rekke andre spennende aktiviteter og severdigheter. Se noen av Norges eldste stavkirker, eller bli med Flåmsbanen på det som ofte kalles en av verdens vakreste togturer

Høstferie i Sogn og Fjordane

Lei feriehus og hytter nær Hardangervidda

Lei hytte i høstferien

Lei hytte i høstferien i dag, så har du noe å se frem til når høsten setter inn. Du trenger ikke eie egen feriebolig for å oppleve alt det som følger med en hyttetur. Lei hytte akkurat der du ønsker og med de fasilitetene du ønsker. Hos NOVASOL kan du velge mellom enkle hytter i den norske fjellheimen, til luksuriøse feriehus ved kysten.  
Bestiller du nå kan du sikre deg din drømmehytte til årets høstferie i Norge. 

| Administrator
(Publisert første gang: )