Finn inspirasjon til din neste ferie

Trygg leie av feriehus med NOVASOL

NOVASOL har formidlet feriehus og hytter siden 1968, og det hele startet i en kjellerleilighet i København. For å kunne tegne kontrakt på leilighet måtte en ung, dansk student starte egen bedrift. Han opprettet derfor Nordisk Ferie som hadde som formål å sende dansker på ferie i Norge. Dette ble starten på det som senere skulle bli kjent som NOVASOL.

NOVASOL kan i dag tilby et stort utvalg av unike ferieboliger til alle anledninger. I vårt sortiment finner du alt fra feriehus, hytter, store villaer og ferieleiligheter, til slott og husbåter. Går du med en drøm om en ferie der familien kan være sammen i private omgivelser, med komfortable fasiliteter og aktivitetsmuligheter rett i nærheten? Hos oss kan du velge mellom 50.000 private ferieboliger i 22 land. Det betyr at barnefamilier, par, venner og ferierende med hund alle vil kunne finne den perfekte ferieboligen hos oss. Vi tror du vil finne drømmeboligen hos oss, uansett om du trives best i en enkel hytte ved vannet eller i et moderne feriehus i Spania med eget svømmebasseng. Ønsker du det lille ekstra? Du finner også eksklusive ferieboliger med alle tenkelige fasiliteter som virkelig vil gi ferien en luksuriøs følelse.

Din trygghet er viktig for oss, og du er derfor automatisk dekket av vår Trygghetspakke når du bestiller ferien hos oss. I Trygghetspakken er blant annet vår avbestillingsdekning inkludert. Du finner mer informasjon om Trygghetspakken i våre leiebetingelser. Våre medarbeidere sørger også for å besøke hver enkelt feriebolig for kvalitetssikring før den leies ut. Vi har i tillegg egne servicekontorer på mange destinasjoner, der du kan få gode råd og hjelp til ferien av lokalkjente medarbeidere.

Når du har funnet den perfekte ferieboligen her på våre hjemmesider, kan du enkelt  bestille og allerede nå se frem til din neste ferie. Klarer du ikke bestemme deg for hvor du skal på ferie? Da kan du prøve vår ferieplanlegger. Den viser deg aktuelle destinasjoner og ferieboliger som passer dine ønsker. Book feriehus i Europa gjennom NOVASOL og se frem til et opplevelsesrikt og minneverdig opphold i et av våre feriehus!

Feriehus i hele Europa

Hos NOVASOL kan du leie feriehus og hytter hele året. Du kan tilbringe en avslappet sommerferie i en villa i Kroatia, lete etter rav på danske strender i høstferien eller nyte vinterferien i et feriehus i Spania. Eller drømmer du kanskje om en norgesferie? NOVASOL har mange hytter i Norge som passer for alle årets ferier. Her har du har mulighet til å bo utenfor allfarvei og tett på majestetiske naturområder. Hvis du virkelig vil komme tett på det spektakulære, vestnorske fjordlandskapet kan du leie en hytte i Sogn og Fjordane, mens du i Rogaland kan bestige noen av våre verdenskjente fjellformasjoner.

For mange er sommerferie synonymt med deilige dager i Danmark. Drøm deg vekk til myke sanddyner, lyden av bølgende hav og smaken av deilige smørbrød, mens du leter etter det riktige feriehuset. Ferieboligene ligger ofte i naturskjønne omgivelser ved havet, og inviterer til fine dager der sol, sommer og strandliv står i fokus. Velg et klassisk dansk sommerhus og våkne til utsikt over sanddynene ved Vesterhavet hver morgen, eller lei et feriehus på Sjælland og besøk København. Danmark er en storfavoritt blant barna og det skyldes nok i stor grad at noen av Skandinavias beste fornøyelsesparker finnes her. Her er det kort vei til de kjente og kjære familieparkene uansett hvilken ferieby du velger. En stor andel av våre feriehus i Danmark er barnevennlige, og har fasiliteter som barneseng og lekeapparater. Reiser du med større barn kan et av våre aktivitetshus være midt i blinken.

For deg som heller vil tilbringe ferien ved Middelhavet, kan NOVASOL tilby et stort utvalg av ferieboliger i Kroatia. Her finner du noen av våre aller flotteste ferieboliger, ofte beliggende i vakre naturomgivelser. Kroatia er en fantastisk destinasjon for deg som søker krystallklart hav og hvite rullesteinstrender, men også for den historie – og arkitekturinteresserte. NOVASOL formidler feriehus i Dalmatia, der du blant annet kan besøke historiske byer som Dubrovnik, Split og Trogir. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten er all inclusive, og leieprisen inkluderer både sluttrengjøring og sengetøy.

Fikk du lyst til å bestille din neste ferie? Du kan enkelt finne og bestille ferie i Norge, Danmark og Kroatia, eller et helt annet sted, her på våre nettsider. Se frem til ferien allerede i dag!