Feriehus i Krapinske Toplice

Drømmer du om en avslappet ferie omgitt av vakkert naturlandskap? Da er kanskje våre ferieboliger i Krapinske Toplice noe for deg. Denne sjarmerende destinasjonen byr på alt fra nydelig natur til historiske slott og borger. NOVASOL har et bredt utvalg av ferieboliger i hele Kroatia, så det vil ikke bli noe problem å finne et feriehus eller ferieleilighet som passer deg og dine behov. Uansett om du reiser alene, med familie, venner eller kjæreste, vil det alltid være en feriebolig for deg.

Vakre naturopplevelser venter med et feriehus i Krapinske Toplice

Populære feriehus i Krapinske Toplice

Loading...

Feriehus med basseng i Krapinske Toplice

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Krapinske Toplice

Loading...

Naturopplevelser i Kroatia

Det er ingen hemmelighet at den kroatiske naturen er i en klasse for seg. Naturen i Kroatia byr på alt fra imponerende fjellområder til spennende flora og fauna. Leier du en feriebolig i Krapinske Toplice, er du aldri langt unna vakre naturomgivelser

Medvednica naturpark er et godt eksempel på hvor flott Kroatias natur er! Her venter fjell, frodige daler og brusende elver.  Hvis du ønsker å lære litt om naturen du ser rundt deg, kan du gå Kamenjak Stubicke Toplice-stien, som er utstyrt med forklarende skilter. 

Trives du aller best på sykkelsetet, kan du glede deg over et godt nettverk av sykkelstier i Krapinske Toplice. Kombinasjonen av vind i håret, fart i beina og spektakulær natur er ganske uslåelig.

Attraksjoner og severdigheter i Krapinske Toplice

Attraksjoner og severdigheter

Krapinske Toplice har en lang historie som spa-by. Den første kilden ble bygget i 1658, men den gangen var det bare et hull i bakken omgitt av eiketrær. I dag kan du besøke Aqua Vivae, et imponerende anlegg på over 18.000 m2!

Reiser du litt utenfor byen kan du se slott som Veliki Tabor og Trakoscan. Veliki Tabor er et gotisk slott med en tragisk historie; i middelalderen ble Veliki Tabors sønn forelsket i en fattig jente, noe faren ikke godtok. Han fikk derfor jenta druknet og det sies at man kan høre henne gråte inne i slottet. Trakoscan slottet har ikke en like trist historie, men er definitivt verdt et besøk.

Utflukter fra feriehuset i Krapinske Toplice

Det kan være en fordel å leie bil når du legger ferien til Kontinental Kroatia. Slik kan du fritt kjøre til de mange opplevelsene regionen kan by på, og eventuelt ta noen lengre turer til for eksempel hovedstaden Zagreb, som ligger rundt én time unna Krapinske Toplice. I Zagreb venter mange spennende museet, hyggelige bydeler, kaféer og restauranter. Ønsker du å oppleve den fantastiske kystlinjen som Kroatia er så kjent  for, kan du besøke kystbyer som Opatija og Rijeka.

Feriehus i Krapinske Toplice

NOVASOL formidler et stort antall feriehus og ferieleiligheter i Kroatia. Ved flere av disse finner du fasiliteter som svømmebasseng og boblebad, samt aktiviteter som biljard, bordtennis og tennis. Uansett om du skal på gruppereise, familieferie eller vennetur, kan du finne en feriebolig i Kroatia som passer dine behov.