Feriehus og overnatting Budva

Lei et ferieleilighet eller feriehus i Budva ved Adriaterhavet i Montenegro. Budva er en nydelig perle av en by, med turkisblått hav og fantastiske bademuligheter. Hovedstaden i Montenegro har nemlig flust av aktiviteter å by på i tillegg til vakre strender, byen gir deg følelsen av å ha reist tilbake i tid til middelalderen med sine gamle og ærverdige byggverk.

budva montenegro ferieleilighet og feriehus

Leie feriehus eller ferieleilighet i Budva

Leier du en feriebolig i Budva kan du oppleve rik kultur i Montenegro og vandre eller bade på strendene langs Budva riviera. Ønsker du å shoppe, sitte på kafe eller spise god mat finnes det flust av det i byen, du kan også danse langt inn i de sene nattetimer på en nattklubb. Leier du ditt eget feriehus her kan du nyte friheten og handle ferske råvarer på et av matmarkedene i byen eller sikre deg fersk middelhavsfisk, fanget rett utenfor kysten, til middag. Matkulturen i Montenegro drar kjensel på både det Italienske og Kroatiske kjøkkenet og byr på smaksrik mat. 

Overnatting i Budva

Velger du å overnatte i Budva i en av våre ferieboliger skal du være sikker på at det er trygt og bekymringsfritt. Alle ferieboliger har blitt kvalitetssikret og inspisert av våre lokale husrådgivere, slik at du er sikker på at boligen er i god stand når du ankommer. Vi har over 50 års erfaring med utleie av ferieboliger i hele Europa og vi har flere forskjellige overnattingsmuligheter i Budva til varierende pris og standard.

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.