Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Feriehus eller leilighet i Tirol

Ferie i Tirol

Ønsker du å finne ro i sjelen? Da er et feriehus eller leilighet i Tirol den perfekt løsning.

Tradisjonsrike Tyrol byr på naturperler i verdensklasse. Østerrikes mest fjellrike delstat er delt inn i to deler, Nord-Tyrol og Øst-Tyrol. Tyrol har også en italiensk del som består av Sør-Tyrol og Trentino. For mange er det østerrikske Tyrol ensbetydende med skiutfordringer i verdensklasse og snø. Men området har mer å by på. I tillegg til historie og flott natur, byr Tyrol på herlige delikatesser: Her finner du alt fra husmannskost til enkel og sanselig "Nouvelle Quisine"-mat.

 

Bo i Tyrol med NOVASOL og opplev ekte skiglede

Aktiviteter i Tyrol

Vakkert naturlandskap som Lech-, Stubai- og Sellraintal, Kitzbühl-Alpene og Arlberg. Denne ferieregionen tilbyr mye frisk luft og intakt natur, er rik på kultur og har flerfoldige sportsmuligheter året rundt.

Si ordet Tyrol, og mange tenker på en skiferie i Alpene. For her har man mulighet for å suse ned bakker, stå på snowboard eller gå på langrennsski. Men også om sommeren er Tyrol et sant ferieeventyr. Kjente byer og skisteder i Tyrol er Innsbruck, St. Anton, Kitzbühl.

 

Regionalt kjøkken

Apfelkiachl’n og Zillertaler Krapfen (en slags Berlinerbolle) er kun noen av de regionale spesialitetene som man bare må smake på ferie i Tyrol. Det er så mye man kan oppdage i Tyrol, og ved siden av typisk husmannskost finner man også tradisjonell europeisk mat.