Feriehus i Opatija

Tilbring ferien i et feriehus i Opatija! Gjennom å leie sommerhus ved Kvarnerbukten får du og din familie en herlig ferie fylt med sol, bad, avkobling og god mat.

Fra slutten av 1800 tallet var Opatija Istrias mest populære feriested. Det hele startet med en adelsmann fra nabo byen Rijeka som bygget et storslagent feriehus i Opatija-Villa Angiolina, senere ville naboene feriere i Opatija. Under de følgende 100 årene kommer det mange feriehus i Opatija.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Opatija

Populære feriehus i Opatija

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Opatija

Loading...

Feriehus med basseng i Opatija

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Opatija

Loading...

Utforsk Opatija i ditt eget tempo

En ferie i Kvarnerbukten har utrolig mye å by på! Vakre Opatija ligger i nordøstdelen av Istria like ved Kvarnerbukten. Byens fantastiske beliggenhet gjør at det finnes mange flotte strender utenfor Opatija. Leier du hus her kan du feks. slappe av på den friske stranden Slatina, den omtalte stranden ved Icici eller nyte solen ved Sipar, en av de mange vakre sandstrendene i området Mosenicka Draga ved Opatijas Riviera.

Det finnes fortsatt mange minner etter Opatijas fortid, gjennom å leie et feriehus i Opatija kan du rusle rundt i byen og se på den statlige Villa Angiolina eller rusle gjennom St. Jakobsparken der du kan finne over 150 ulike vekster. Ønsker du å oppleve en solnedgang utenom det vanlige, kan du bevege deg ned til vannet for å se solens siste stråler treffe den berømte statuen jenten og måken.

Det finnes mange fordeler med å leie hus i Kroatia og om du liker å spise og drikke godt er dette stedet for deg. Istria er berømte for den gode suppen Manestra, den lufttørket skinken Prsut og sine fiske- og skalldyrsretter. Her kan du også smake lokale delikatesser som jumboreker, svart og hvit trøffel, olivenolje og lokalprodusert vin.

Lei feriehus i Opatija hos NOVASOL

Vil du og din familie leie feriehus i Opatija kan dere booke på vår hjemmeside eller ringe vår kundeservice. Det finnes mange anledninger for å leie ferieleiligheter i Kroatia gjennom NOVASOL. Vi stiller høye krav til alle våre ferieboliger, og du får en trygghetspakke med i prisen. NOVASOL ønsker deg velkommen til Kroatia!