Feriehus og ferieleiligheter i Barbat

Den lille byen Barbat ligger på øya Rab, omgitt av middelhavsvegetasjon og glitrende hav. Her kan du nyte den milde sommervinden med duften av pinjetrær, salvie og lavendel. Byen er omgitt av steinstrender som inviterer til lange og avslappende dager i solen. Barbat har lange tradisjoner innen fiske og du finner derfor fersk fisk på nesten alle menyer i byen. Innover i området ligger vinmarker og olivenlunder som perler på en snor, og det milde klimaet gjør Barbat til den ideelle ramme for en fin ferie i Kroatia. Når du leier et feriehus ved Kvarnerbukten vil du garantert bli fascinert av den vakre kyststrekningen. Det klare havet passer like godt til avkjølende bad som til fartsfylte vannsporter. En seks kilometer lang sandstrand strekker seg langs hele byen, så her vil du alltid finne din egen lille strandflekk med utsikt over havet. Øya Rab er generelt et paradis for sol og bading, da det finnes over 30 strender på øya.

Lei feriehus i Barbat på øya Rab

Populære feriehus i Barbat

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Barbat

Loading...

Feriehus med basseng i Barbat

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Barbat

Loading...

Severdigheter og utflukter nær Barbat

Leier du en villa i Barbat kan du glede deg over at det finnes en rekke severdigheter i nærheten. Ta for eksempel en utflukt til ruinene av fortet som ligger på fjellet St. Damejan. Det kan også være spennende å gå en tur langs havet og se noen av de gamle skipsbyggerne arbeide etter gamle tradisjoner. Byens smale gater passer perfekt til avslappende spaserturer, og hvorfor ikke ta noen pauser på de hyggelige fortauskaféene? 

Hvis du leier feriehus på øya Rab må du ikke gå glipp av en tur til byen med det samme navnet.  Her er det verdt å se de fire klokketårnene fra 1100-tallet og ta en gåtur langs den hyggelige havnepromenaden. Velger du å leie bil under oppholdet er det fint å legge ut på en kjøretur rundt på øya. Nyt synet av idylliske olivenlunder, grønne vinmarker og pittoreske småbyer. Glem heller ikke å pakke med badetøy – du vil garantert kjøre forbi avsidesliggende badebukter. Det arrangeres også ulike båtturer fra Rab, og du kan blant annet bli med på guidede fiske – og badeturer. 

Den lange strandpromenaden i Barbat passer godt til løpe – eller sykkelturer. Det finnes i tillegg et godt og variert utvalg av aktiviteter på øya. Bli med på guidede vandreturer, lei kajakk eller kano, eller utforsk øya fra sykkelsetet. Slik kommer du tett på den vakre naturen og du får dessuten rørt litt på deg.

Strender på øya Rab

Lei feriehus i Barbat

Lurer du på hvordan du kan ta deg ut til øya Rab? Det finnes flere fergeruter, men det enkleste og rimeligste alternativet er fra Stinica på fastlandet til Mišnjak på Rab. Turen tar rundt 15 minutter og i sommerperioden går båter svært ofte. 

Velg en NOVASOL feriebolig i Kroatia og frem til et opphold der nesten alt er inkludert. Alle våre ferieboliger i Kroatia er nemlig all inclusive, noe som betyr at du slipper å tenke på sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader.