Feriehus på Losinj

Øya Losinj i Kvarner-Bukten er et ekte ferieparadis som kan friste med fredelig strandliv og hyggelige gåturer. Nyt oppholdet på Losinj i Kroatia med et feriehus eller leilighet fra NOVASOL.

Med et NOVASOL feriehus på Losinj er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Kroatia.

Øya Losinj nevnes offisielt for første gang i 1384. På grunn av flere arkeologiske funn kan det allikevel konstanteres at det har bodd mennesker her siden forhistorisk tid. I mange år var øyas innbyggere kjent som noen av Middelhavets beste skipsbyggere. I dag er det de nydelige strendene og den ville naturen som trekker folk til øya.

NOVASOL kan nå tilby mange attraktive og utrolig populære ferieboliger på den sjarmerende øya Losinj i Adriaterhavet. I denne delen av Kroatia ligger noen av landets beste feriesteder. Vi har hytter for enhver smak i alle prisklasser. Kontakt oss i dag og få et godt tilbud på en fantastisk ferie.

I nord og sør er øya Losinj mye bredere enn på midten, hvor øya holdes sammen av en smal stripe land. Her finner man de skjulte og populære buktene hvor man som regel kan nyte solen og vannet helt alene.

Dersom dere leier en hyggelig NOVASOL feriebolig ved Kvarnerbukten, kan dere være sikre på å få den kvaliteten dere forventer når dere skal nyte en god ferie i utlandet. Uansett hvilken prisklasse dere velger kan vi tilby hytter av god kvalitet.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Losinj

Populære feriehus i Losinj

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Losinj

Loading...

Feriehus med basseng i Losinj

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Losinj

Loading...