Feriehus og ferieleiligheter i Rijeka

Rijeka er den største havnebyen i Kvarnerbukten, og her formidler NOVASOL en rekke flotte ferieboliger. Er du på utkikk etter feriehus ved Kvarnerbukten, men er usikker på hvilket område som passer deg best? Rijeka har fantastiske museer og et pulserende byliv med aktiviteter og attraksjoner for alle aldersgrupper  - også for våre aller minste gjester. 

Denne delen av Kroatia er en ideell destinasjon for både korte og lengre ferieopphold. I NOVASOLs ferieboliger kan du bo i private omgivelser med alle fasiliteter lett tilgjengelig. Dette gjør oppholdet avslappende, behagelig, og viktigst av alt, stressfritt!

Lei feriehus ved Kvarnerbukten hos NOVASOL

Populære feriehus i Rijeka

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rijeka

Loading...

Feriehus med basseng i Rijeka

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rijeka

Loading...

Attraksjoner og opplevelser i Rijeka

Rijeka tilbyr et godt og bredt aktivitetsutvalg, og her er det noe som treffer alle interesser. Hvis du ønsker innslag av kultur og historie, bør du besøke det imponerende slottet Trsat, gågaten Korzo, fiskemarkedet, og Kroatias nasjonalteater Ivan pl. Zajc. Du må selvfølgelig heller ikke gå glipp av de lokale delikatessene –prøv for eksempel den prisbelønnede oster Paški sir fra øyen Pag i Kvarnerbukten. 

Den gjennomsnittlige sommertemperaturen i Rijeka ligger på rundt 23 grader. Dette er midt i blinken for deg som ikke er så glad i altfor høye temperaturer, men samtidig vil ha det varmt og godt. Tilbring milde kvelder på terrassen med et glass kroatisk vin, mens du nyter de naturskjønne omgivelsene. Hos NOVASOL kan du leie noen av de flotteste ferieboligene i Kroatia, og i Rijeka ligger mange av ferieboligene tett på vakre naturområder. En liten time unna ligger for eksempel nasjonalparken Risnjak. 

Ønsker du å utforske mer av Kvarnerbukten, kan du besøke noen av regionens vakre øyer. De største er Cres, Krk, Pag, Rab og Losinj. På øyene kan du nyte herlige dager med sol og bad.

Hvorfor leie feriehus ved Kvarnerbukten?

Kvarnerbukten er med sine fjellområde, vakre kystlinje, mange nasjonalparker og naturreservater, betraktet som en av de vakreste regionene i Kroatia. Kvarnerbukten er også en populær destinasjon for seilere på grunn av de mange øyene i skjærgården. Her finnes mange flotte strender og bukter for deg som ønsker å fylle feriedagene med sol og bad. Nasjonalparkene Sjeverni Velebit, Risnjak og Plitvickie er midt i blinken for deg som foretrekker en aktiv ferie. NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger ved Kvarnerbukten og du kan enkelt finne frem til det perfekte feriehuset ved å bruke vår søkefunksjon.

Lei feriehus i Rijeka

NOVASOL formidler et variert utvalg av ferieboliger i Europa. Mange har store uteområder, lekeplass og privat svømmebasseng der du kan slappe av hele dagen lang. Rijeka og omegn er perfekt for en underholdende og aktiv ferie. Leier du et feriehus gjennom NOVASOL kan du skreddersy ferien – du bestemmer selv beliggenhet og fasiliteter. På forhånd får du mye informasjon om ferieboligen, slik at du kan planlegge godt før du ankommer. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et av våre feriehus i Kvarnerbukten!