Feriehus i Novi Vinodolski

Velkommen til å leie et feriehus i Novi Vinodolski, den sjarmerende lille byen som utgjør sentrum for Riviera Novi Vinodolski, et vakkert kystområde i denne Kroatiske sjarmerende lille byen.

Her kan både store og små besøke og nyte en ferie utenom det vanlige og et feriehus i Novi Vinodolski er et utmerket utgangspunkt for herlige opplevelser, når du vil leie et feriehus ved Kvarnerbukten har du kommet til rett sted. Vi har ett stort utvalg av enkle feriehus til topp moderne villaer med alle bekvemmeligheter. Vi er overbevist om at du vil kunne finne drømmeboligen i Novi Vinodolski.

Feriehus i Novi Vinodolski

Populære feriehus i Novi Vinodolski

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Novi Vinodolski

Loading...

Feriehus med basseng i Novi Vinodolski

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Novi Vinodolski

Loading...

Ferie med innslag av historie

Novi Vinodolski går langt tilbake og det syns på flere hold rundt omkring i byen. Adelsfamilien Frankopans Kastell med sitt firkantede tårn, det gamle Paulinerklosteret og domkirken med sitt 36 meter høge klokketårn er noen av severdighetene du kan beundre fra et feriehus i Novi Vinodolski.

Gjennom å leie hus Novi Vinodolski er du nærme herlige strender, blått hav og flere trivelige kafeer og restauranter som serverer kulinariske lekkerheter og tradisjonelle retter som kan nytes i historisk miljø. De vakre strendene byr på bading og sol, vandring og avslapping og for deg som vil mosjonere finnes det mange herlige veier å utforske.

Hvorfor ikke ta en utflukt til de mange pittoreske gårdene i området som du kan bli kjent med via å leie hus i Novi Vinodolski. Smak litt på den lokale vinen og nyt en herlig tid blant trivelige og gjestfrie mennesker. Opplev spennende karneval og andre tilstelninger, dra på båttur eller ta en fisketur. Til tross for at Novi Vinodolski har tilpasset den økende turismen har den aldri mistet sin identitet eller sine tradisjoner.

Bestill feriehuset i dag

Velkommen til NOVASOLs feriehusutleie i Kroatia. Vi har lang erfaring med utleie av feriehus på tvers av Europa, og tilbyr en rekke flotte feriehus som inviterer til en fantastisk ferie i Novi Vinodolski!