Feriehus og ferieleiligheter i Karlobag

Ønsker du å leie feriehus i Kroatia, men er usikker på akkurat hvor du vil på ferie? Karlobag i regionen Kvarnerbukten er det perfekte reisemål for deg som ønsker en ferie i avslappede omgivelser, men samtidig nær varierte aktivitetsmuligheter. Karlobag ligger ved foten av fjellkjeden Velebit, som gjør at klimaet er en blanding av kontinentalt og middelhavsklima. Lei et feriehus ved Karlobags riviera og bo tett på både hav og vakre naturområder. 

NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Kroatia. Hos oss kan du velge mellom enkle ferieleiligheter ved stranden, villaer med eget svømmebasseng og moderne feriehus med plass til mange. Alle våre ferieboliger er unike, men de har likevel én ting til felles – de er all inclusive! Det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Du kan lese mer om vår all inclusive-konsept under hver feriebolig.

Lei feriehus i Karlobag hos NOVASOL

Populære feriehus i Karlobag

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Karlobag

Loading...

Feriehus med basseng i Karlobag

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Karlobag

Loading...

Aktiviteter og severdigheter

Leier du et feriehus ved Kvarnerbukten vil du kunne se frem mot et stort utvalg av historiske severdigheter. Besøk for eksempel det imponerende biblioteket i den Hellige Josefs-klosteret. 

For deg som ønsker en aktiv ferieopplevelse kan Karlobag tilby både aktivitetsmuligheter ved kysten og i fjellet. Ved kysten kan du prøve vannski, pedalbåt, kanopadling, snorkling,  dykking og andre strandaktiviteter. I Velebitfjellene kan du legge ut på fotturer og klatre. 

Fra din feriebolig i Karlobag tar det ikke mer enn et par minutter inn til sentrum. Der venter et godt utvalg restauranter, barer og kaféer. Prøv noen av de lokale delikatessene av fersk fisk og kjøtt av høyeste kvalitet. Til maten kan du nyte et glass lokalprodusert vin.

Steder å besøke ved Kvarnerbukten

Et feriehus ved Kvarnerbukten er et godt utgangspunkt for utflukter. Hva med en dagstur til nærliggende ferieperler? Øya Pag er verdt et besøk og en utflukt som passer for hele familien. Dette er en ypperlig anledning til å utforske de vakre strendene, der du vil oppdage hvorfor havet blir kalt «det turkisblå vidunder» her. Du bør heller ikke gå glipp av en tur til øya Rab, der du kan besøke stranden «Paradis», hvor det virkelig ligger til rette for en fantastisk dag. 

Dersom du vil oppleve vakker, kroatisk natur, kan du ta en tur til nasjonalparken Plitvice, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1970. Knyt på deg turskoene og legg ut på tur gjennom det flotte landskapet i parken. Ikke glem kamera – du vil nemlig passere flotte naturattraksjoner som fossefall, kalksteinsformasjoner og fargerike innsjøer. Er du ekstra heldig ser du dyrearter som gaupe, ørn og bjørn. 

Som du sikkert forstår har du et bredt aktivitetsutvalg rett i nærheten av feriehuset i Karlobag. Dersom tiden tillater det anbefales en tur ut til øya Cres på det varmeste. Øya blir ofte omtalt som en «villmarksøy», og med over 300 kilometer med stier og vandreruter vil du ikke gå tom for områder å utforske. På øya ligger også den sjarmerende småbyen Cres. Byen ligger innerst i en dyp bukt og har et bilfritt sentrum med hyggelig hus og gater. NOVASOL formidler også feriehus på øya Cres, og her lønner det seg å bestille tidlig.