Vurderer du å leie ut hytta?

Huseier

Lei ut hytta med NOVASOL

Vi er med deg hele veien

Les mer

Finn inspirasjon til din neste ferie

Trygg leie av feriehus med NOVASOL

NOVASOL har formidlet feriehus og hytter siden 1968, og det hele startet i en kjellerleilighet i København. Frederik Heegaard startet bedriften Nordisk Ferie hvor han leide ut feriehus og hytter i Norge til Dansker, samtidig som han studerte. I løpet av årene har NOVASOL vokst fram og kan i dag tilby leie av feriehus i Europa. Det store utvalget av ca. 50.000 ferieboliger spenner seg fra hytter i Norge og villaer i Italia, til husbåter i Nederland og ferieleiligheter og feriehus i Spania. Ferieboligene sprer seg gjennom Europa og står klar til å gi deg en unik ferieopplevelse og nye ferieminner!

En av de største fordelene ved å leie en av våre ferieboliger er at de gir deg og ditt reisefølge en privat ramme rundt ferieoppholdet og maksimal frihet. I ferieboligen får dere plass til å være dere selv og tilrettelegge ferien akkurat slik dere ønsker og drømmer om. Alle våre feriehus er unike og har særegne trekk – alt utfra eierens smak og behov. Det gjør at hvert opphold er unikt og gir en ny opplevelse. 

Leier du et feriehus i utlandet vil du bli møtt av huseieren selv eller en lokal kontaktperson. De vil kunne gi deg gode tips og råd til opplevelser, spisesteder og aktiviteter som kanskje ikke står i en reiseguide. La deg inspirere av lokale mattradisjoner og råvarer, handle på de lokale markedene og tilbered deilig mat i ditt eget kjøkken. Nyt et glass på terrassen eller i din private hage!

Alle ferieboligene våre er unike. Det betyr at du kan velge en hytte eller et feriehus som passer din smak, behov og ønskede fasiliteter. Vi har for eksempel mange hus med basseng, både private basseng innendørs eller utendørs, eller felles basseng som deles mellom flere leiligheter. Vi har også mange ferieboliger og hytter med barnevennlige fasiliteter, som sandkasse, huskestativ eller barnestol tilgjengelig. Vi har også mange hus og hytter som er velegnet til fisketur, enten med vennegjengen eller fiskelaget. Inne på siden til huset kan du se hvilke typer fisk som finnes og hvor du gjerne må prøve fiskelykken. Noen steder finner du også egne sløye og fileteringsbenker med tilhørende fryser. 

Når du har funnet en perfekt feriebolig å leie kan du enkelt og raskt bestille direkte her på vår nettside. Bookingen din bli bekreftet med en gang og du kan starte feriedrømmen. Hvis du har spørsmål til et av husene våre eller trenger hjelp med å finne den perfekte ferieboligen kan du alltid kontakte vår kundeservice på telefon eller e-post. 

For oss i NOVASOL er det viktig at du får en unik og god opplevelse med ditt opphold. Derfor har vi bemannede servicekontorer i flere land som kan hjelpe deg. I Danmark alene har vi 20 lokale servicekontorer som gjerne hjelper deg, både før, under og etter ditt opphold hos oss. Medarbeiderne drar også ut å inspiserer de forskjellige husene våre for å sikre at de er i god behold og rengjort etter våre standarder. 
 

Feriehus i hele Europa

Hos NOVASOL kan du leie feriehus og hytter hele året. Du kan tilbringe en avslappet sommerferie i en villa i Kroatia, lete etter rav på danske strender i høstferien eller nyte vinterferien i et feriehus i Spania. Eller drømmer du kanskje om en norgesferie? NOVASOL har mange hytter i Norge som passer for alle årets ferier. Her har du har mulighet til å bo utenfor allfarvei og tett på majestetiske naturområder. Hvis du virkelig vil komme tett på det spektakulære, vestnorske fjordlandskapet kan du leie en hytte i Sogn og Fjordane, mens du i Rogaland kan bestige noen av våre verdenskjente fjellformasjoner.

For mange er sommerferie synonymt med deilige dager i Danmark. Drøm deg vekk til myke sanddyner, lyden av bølgende hav og smaken av deilige smørbrød, mens du leter etter det riktige feriehuset. Ferieboligene ligger ofte i naturskjønne omgivelser ved havet, og inviterer til fine dager der sol, sommer og strandliv står i fokus. Velg et klassisk dansk sommerhus og våkne til utsikt over sanddynene ved Vesterhavet hver morgen, eller lei et feriehus på Sjælland og besøk København. Danmark er en storfavoritt blant barna og det skyldes nok i stor grad at noen av Skandinavias beste fornøyelsesparker finnes her. Her er det kort vei til de kjente og kjære familieparkene uansett hvilken ferieby du velger. En stor andel av våre feriehus i Danmark er barnevennlige, og har fasiliteter som barneseng og lekeapparater. Reiser du med større barn kan et av våre aktivitetshus være midt i blinken.

For deg som heller vil tilbringe ferien ved Middelhavet, kan NOVASOL tilby et stort utvalg av ferieboliger i Kroatia. Her finner du noen av våre aller flotteste ferieboliger, ofte beliggende i vakre naturomgivelser. Kroatia er en fantastisk destinasjon for deg som søker krystallklart hav og hvite rullesteinstrender, men også for den historie – og arkitekturinteresserte. NOVASOL formidler feriehus i Dalmatia, der du blant annet kan besøke historiske byer som Dubrovnik, Split og Trogir. Alle våre ferieboliger i Kroatia er dessuten er all inclusive, og leieprisen inkluderer både sluttrengjøring og sengetøy.

Fikk du lyst til å bestille din neste ferie? Du kan enkelt finne og bestille ferie i Norge, Danmark og Kroatia, eller et helt annet sted, her på våre nettsider. Se frem til ferien allerede i dag!

Se våre ferieboliger i Europa