Feriehus i Hamburg

Hamburg er en fantastisk region som aldri slutter å overraske. Leier du et feriehus i Hamburg har du muligheten til å utforske den vakre byen og grøntområdene i eget tempo. Her kan du benytte deg av shoppingmuligheter, besøke de mange restaurantene og museene, nyte utelivet og bli kjent med de ulike turistattraksjonene.

Etter en lang dag med mange inntrykk, er det deilig å kunne trekke seg tilbake i en egen ferieleilighet eller hus. Det er nettopp denne friheten så mange av våre kunder elsker! Ikke gå glipp av ditt perfekte feriehus i Tyskland - se vårt store utvalg av ferieboliger her på våre nettsider. 

Severdigheter i Hamburg

Maritime Hamburg

Tyskland nest største by har en maritim sjel – byen har jo tross alt Tysklands største havneområde. Helt siden middelalderen vært sentral i den internasjonale handelen, noe som har gjort Hamburg til en velstående by. Hamburg regionen er sju ganger størrelsen til Paris, og mer enn dobbelt så stort som London. Her har du et stort tilbud av aktiviteter, shopping og attraksjoner! Leier du en ferieleilighet her kan du ikke bare oppleve den vakre naturen og de mange fine fot – og sykkelstiene, men også fornøyelsesparker, restauranter, nattklubber, barer og kafeer. Du kan beundre historiske gjenstander på et av de mange museene, eller du kan leie kano eller båt og oppdage det vakre området på egen hånd. Fine golfbaner byr både nybegynnere og erfarne golfere på fine opplevelser.

Til tross for at Hamburg er en veldig stor region, finner du mange vakre og sjarmerende steder å besøke. Finn noen av de hyggelige, bilfrie gatene og vandre langs elven Elbe. I tillegg til mange attraksjoner, kan du spise middag på en av 4000 restauranter.

Lei feriehus i Hamburg

Byen med de mange severdighetene

Du kan enkelt utforske byen ombord en av de røde turistbussene, og det er også mulig å bli med på en av de guidede sykkelturene. Dersom du ønsker å finne frem til de største attraksjonene på egen hånd, er selvfølgelig dette en flott måte å bli bedre kjent med byen.

St. Nikolai-kirken var en liten periode verdens høyeste bygning, men tittelen holdt bare fra 1874 til 1876. Til tross for titteltapet, er bygningen i dag Hamburgs nest høyeste bygning. En stor del av bygningen ble ødelagt under andre verdenskrig, og heter i dag Mahnmal St. Nikolai. I krypten under kirken finner du utstillinger som tar for seg hendelser fra andre verdenskrig. Denne er verdt å få med seg for deg som ønsker å lære mer om krigshistorie. Reiser du med barn kan en tur til Tierpark Hagenbeck være midt i blinken. Dyreparken har over 1,860 dyr, og har blant annet en av Europas største elefantflokker. Her kan familien også oppleve det tropiske akvariet, og lære mer om verdenen under vann.

Ta turen til Fischmarkt tidlig søndag morgen. På markedet, som har eksistert siden 1703, samles rundt 70,000 lokale og besøkende grytidlig hver søndag morgen. Her selges frukt, grønt, fisk og mye annet. Dette er virkelig en opplevelse verdt å få med seg! Ta turen omtrent fire kilometer sørøst for Hamburg sentrum for å besøke Auswanderermuseum BallinStadt, et museum om forholdene som fikk fem millioner mennesker til å forlate Tyskland til fordel for USA og Sør-Amerika i tidsperioden mellom 1850 og 1930.

Speicherstadt, verdens største sammenhengende varehuskompleks, finner du i Freihafen mellom Deichtorhallen og Baumwall. Dette komplekset ble bygget i 1883 og har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2015, og er virkelig verdt å få med seg på ferie i Hamburg. Ta turen hit på kvelden og nyt synet av de mystiske og vakre bygningene opplyst av 800 lyskastere.

Opplev Hamburg fra vannet

Dersom du ønsker en spesiell opplevelse på ferie i Tyskland, kan vi tipse om en unik mulighet til å oppleve Hamburg på en litt annerledes måte. Hos NOVASOL har du nemlig mulighet til å bo i din helt egen husbåt på ferien! Dette er en fantastisk mulighet til å utforske byen og alle de mange severdighetene, museene, restaurantene og nattlivet fra vannet i dine egne fire flytende vegger. Våre eksklusive ferieboliger i Hamburg er moderne innredet, med stor solterrasse der du kan nyte både morgenkaffen og solnedganger.

Aktiv ferie i Hamburg

I tillegg til de mange attraksjonene og severdighetene, kan du også være aktiv på ferie i regionen Hamburg;

  • Kano – og båtutleie gir deg mulighet til å oppleve Hamburg fra vannet

  • Golflounge Hamburg gir deg mulighet til å finpusse teknikken før du besøker en av de mange golfbanene i utkanten av Hamburg

  • Tennis på en av de nærliggende tennisbanene

  • Fiske direkte fra husbåtens terrasse, eller i en av de mange kanalene rundt i Hamburg

Nyt friheten en leilighet eller feriehus i Europa gir – planlegg ferien etter egne ønsker uten å måtte forholde deg til andre. Lei en husbåt i Tyskland og la resten av verden seile sin egen sjø, mens du nyter et glass tysk brygg på solterrassen. Velkommen til NOVASOL i Hamburg!