Feriehus og ferieleilighet i Berlin

Berlin er en av Europas mest besøkte storbyer. Det er ikke uten grunn! Denne enorme smeltedigelen av en by tiltrekker seg hvert år horder av besøkende fra hele verden, og i Tysklands hovedstad står opplevelsene bokstavelig talt i kø. I Berlin møtes gammelt og nytt, øst og vest, tidløs eleganse og siste mote. Her finner du historiske bygninger side om side med moderne glassfasader, samtidig som det alternative Berlin med sjarmerende bydelskafeer, antikvitetsbutikker og de bruneste kneiper du noen gang har sett, aldri er mange stopp unna. Berlin er alltid verdt et besøk, og i en privat feriebolig bor du midt blant lokalbefolkningen.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Berlin

Populære feriehus i Berlin

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Berlin

Loading...

Hva kan du gjøre i Berlin?

Gå på oppdagelsestur i historiens fotspor i en by som har alt! Berlin har en utrolig tetthet av historiske interessepunkter. Når du vandrer i den sentrale bydelen Mitte merker du det stadig; gjenkjennelseseffekten når du plutselig står foran byggverk som Checkpoint Charlie, det staselige operahuset  eller selveste Brandenburger Tor. Kanskje er det nettopp drømmen om å få se alle disse verdensberømte monumentene med dine egne øyne som lokker deg til Berlin? Eller kanskje er det alle museene. Byens eldste og mest kjente museumskompleks, Museumsinsel, ligger på en liten øy i elven Spree, midt i sentrum av byen og rommer fem av de største og viktigste museene.

Byliv og shopping

Alexanderplatz omtales ofte som selve hjertet av Berlin, og her kan du ta heisen opp til utsikstplattformen og restauranten i det 368 meter høye fjernsynstårnet. Utsikten er byens beste. I gatene rundt Alexanderplatz finner du gigantiske varehus som har gjort strøket til et mekka for de handleglade. Det idylliske fiskerkvartalet Nikolaiviertel  med sine små spesialforretninger, sjarmerende kneiper og hyggelige restauranter er en flott motpol til kjøpesenter og glassfasader. 

Shopping innbyr også Kurfürstendamm, eller Ku’damm, til. Den langstrakte gaten med de elegante moteforretningene og det verdensberømte varehuset KaDeWe ligger i sentrum av det gamle Vest-Berlin. Den inntrykksfulle Gedächtniskirche er blant de største severdighetene i denne delen av byen.

Mat og drikke

Berlin er byen som aldri sover. Du finner alltid en kneipe, en kafe eller en klubb som holder åpent. I en NOVASOL ferieleilighet er det ingen som bryr seg om når du kommer og når du går. Du blir selv en del av det pulserende storbylivet. Berlins restauranthimmel er internasjonal, som ser hør og bør i en moderne storby. Her kan du smake på spesialiteter fra alle verdenshjørner, samtidig som du oppdager at det tyske kjøkkenet byr på uendelig mye mer enn pølser og øl.

Berlin for små og store barn

Berlin er en grønn by. Ta med barna på storbyferie; selv om Berlin er stort arealmessig, er det overraskende lett å finne frem her. Den digre og sentralt beliggende Tiergarten er kanskje den mest berømte av byens mange parker, og her kan du faktisk legge ut på skogtur midt i byen. Lengst vest i Tiergarten frister legendariske Berlin Zoo med spennende opplevelser for hele familien. Overalt i byen finner du grønne lunger. Mange med sin egen trivelige «biergarten» og en lekeplass der barna i nabolaget utfolder seg. Langt øst i byen er den tidligere flyplassen Tempelhof gjort om til et gigantisk parkområde der du kan treffe berlinere ivrig opptatt med alle tenkelige og utenkelige fritidsaktiviteter. 

Deutsches Technikmuseum byr på lek og læring for både små og store barn. Her kan familien virkelig få prøve seg i vitenskapens verden med over 150 ulike eksperimenter. I samme område ligger også Stiftung Planetarium Berlin, der du kan lære mer om stjerner og planeter. Se noen av de sprennende utstillingene for barn i ulike aldre.