Feriehus i Niedersachsen

Lei feriehus eller ferieleilighet i Niedersachsen

Feriehus i Niedersachsen

Den tyske delstaten Niedersachsen med sin hovedstad Hannover dekker den attraktive regionen mellom elvene Ems i vest og Elben i øst, mellom Nordsjøens havklima i nord og høydedragene Harz i sør. Liksom perler på en snor ligger de syv østfrisiske øyene på rad og rekke utenfor Niedersachsens Nordsjøkyst; hver av øyene viser seg bedårende qua anerkjent Nordsjøkurbad med sin typiske egenart og egner seg som både kur- og ferieøy.

Niedersachsens regioner rommer et mangfold av landskap og miljøer; fra Nordsjøen samt dens øyer via hedelandskapet Lüneburger Heide til åsene i Harz demonstrerer denne nordvestlige delstaten, som er Tysklands nest største målt etter flateinnhold, sin store variasjonsrikdom. Nordsjøen byr på endeløse feriegleder; uansett om det er snakk om de syv østfrisiske øyene fra Borkum i vest til Wangerooge i øst eller kystlinjen mellom byene Cuxhaven i øst og Emden i vest, så viser Nordsjøen seg midt i blinken for en avslappende ferie. Dette enestående landskapet står nærmest i sin helhet under naturvernbeskyttelse.

Lüneburger Heide utgjør med sine 230 km² det største sammenhengende hedearealet i Vest-Europa. Dette naturvernede området inneholder landskaps- og vegetasjonsformer som gir en variert, mangfoldig og spennende naturopplevelse.

Populære feriehus i Niedersachsen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Niedersachsen

Loading...

Feriehus med basseng i Niedersachsen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Niedersachsen

Loading...

Attraksjoner og opplevelser

Den yndige ferieregionen Emsland preges av vide naturareal, idylliske tettsteder og imponerende relikter fra en flere tusen år gammel kulturhistorie. Den beste måten å utforske skogs-, elve-, myr- og lyngmolandskapene på, er med sykkel. Emsland er et eldorado for naturvenner og fuglefrelste.

Det romantiske bakkelandskapet Weserbergland med sine mye åser er oppkalt etter elven Weser. Mellom byene Hann, Münden og Hameln ligger vidunderlige, historiske bindingsverksbyer på rad og rekke langs Wesers bredd. Det variasjonsrike ås- og bakkelandskapet lar seg fint utforske med sykkel langs sykkel- og vandreruten Weserradwanderweg. Et av regionens høydepunkt oppleves på utflukten til Hameln som en fløytespiller befridde fra rotteplagen i 1284; beklageligvis ble ikke helten belønnet for denne sin dåd, og som hevn borførte han dermed 130 av byens barn.

Den store variasjonen i Niedersachsens landskap gjenspeiler de betydelige ulikhetene i delstatens byer; dette kommer klart til syne i sammenligningen mellom romantiske havnebyer som Greetsiel, tradisjonsrike universitetsbyer som Göttingen, den internasjonale messebyen Hannover og den fremtidsrettede automobilbyen i Wolfsburg.

Om man så ønsker å slappe av i den vide naturen eller søker aktive opplevelser ved havet og/eller i byen, om man så vil til Emsland eller til Østfriesland; uansett innebærer en ferie i Niedersachsen mye avveksling. Planlegg og skreddersy ferien helt etter din egen smak. Blant det mangfoldige utvalget, som inneholder alt fra bortskjemte luxusferiehus til husbåter for en noe mer alternativ ferie, vil du nok sikkert også finne den ferieboligen som passer for akkurat deg, slik at ferien i Tyskland blir en uforglemmelig opplevelse.