Feriehus i Schwarzwald

Har du noen gang vært på ferie i Tyskland “på ordentlig”? For mange er Tyskland et stopp på veien til destinasjoner lengre sør. Eller for en dag eller langhelg i det nordlige Tyskland. Men Tyskland er et veldig spennende reisemål og et ideelt valg for en bilferie. Sørvest i Tyskland ligger området Schwarzwald, også kalt «Black Forest» eller «Svartskogen». Beliggende i staten Baden-Württemberg, er Schwarzwald først og fremst kjent for sin naturlige skjønnhet med fjell, grønne enger, vidstrakte skoger og vinmarker.

En ferie i Schwarzwald er noe for alle – både unge og eldre kan finne aktiviteter og opplevelser i dette området. Sikre deg feriehuset i Schwarzwald og bestill din favoritt i vårt sortiment allerede nå. Du kan både søke, samt bestille ditt favoritthus direkte her på vår hjemmeside. Du er selvfølgelig også velkommen til å bestille ved å kontakte vår kundeservice.

Oppdag Schwarzwald med familien

Populære feriehus i Schwarzwald

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Schwarzwald

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Schwarzwald

Loading...

Ferie med tid for hverandre

Når det er tid for ferie, ser mange frem mot mange nye opplevelser, men også muligheten til å få slappe av sammen med dem man er glad i. Sett kursen mot Schwarzwald, så kommer du først og fremst til å få muligheten til å kople helt av i feriehuset. Du kan benytte deg av ferieboligens fasiliteter akkurat når du vil, så behøver du ikke bekymre deg for fastsatte tider som når lunsj eller middag serveres.

Har feriehuset egen terrasse eller balkong, så kan hele familien nyte frokosten sammen eller nyte den vakre naturen som finnes nærmest overalt i Schwarzwald. Kanskje bor dere i en av de mindre byene og kan fra feriehuset følge med på livet i byen – mer genuint enn det blir det knapt. Schwarzwald er også kjent for å ha et godt utvalg av spaanlegg, på grunn av de mange varme kildene i området.

Feriehus i Schwarzwald hos NOVASOL

Opplevelser i Schwarzwald

Naturen i Schwarzwald er definitivt områdets kjennetegn. De store skogene, elvene og fjellene skaper et spesielt miljø som kan benyttes til både aktiviteter og ren avslapning. En stor familieattraksjon, som også har sitt fokus i naturen, er klatreparken Hochseilgarten Triberg. Her finnes det aktiviteter som slynger seg gjennom trærne og byr på mange morsomme opplevelser for hele familien,med en vakker utsikt.

Når du reiser rundt i området kommer du til å oppdage at det produseres mye vin i Schwarzwald. De bratte bakkene gir vindruene gode forutsetninger for vekst, for eksempel fjellene Kaiserstuhl og Tuniberg. I området Glottertal kan du også gå en vinrute gjennom vingårder med utsikt over dalen. Kjøp en god flaske vin som kan nytes med middagen i feriehuset. Tilbringer du ferien i Schwarzwald i april, har du kommet midt i høysesongen for lekker hvit asparges, som kan nytes med et kaldt glass hvitvin.

Opplev de mange vinmarkene i Schwarzwald

Aktiv i Schwarzwald

Fjellkjeden har naturligvis gode forhold for deg som ønsker å gjøre korte eller lengre fotturer i ferien. Det finnes totalt 23,000 kilometer med stier i området – her er det noe i alle vanskelighetsgrader. Her finnes det også flere mer spesielle stier, med et tema som skal få besøkende til å føle seg mer i kontakt med naturen, for eksempel Dornstetten Barefoot Park eller Park of All Senses.

Området passer også godt til deg som ønsker å kjøre mountainbike. Besøker du Schwarzwald på vinteren, kan du besøke et av de flotte skiområdene. I nærheten av Feldberg, nær Todtnau og Hinterzarten, ligger noen av de mest kjente skistedene.

Genuine ferieminner

Lei et privateid feriehus i Schwarzwald og få med deg genuine ferieminner hjem. For å få et mer håndfast minne om ferien, kan du kjøpe et gjøkur, som det lages mange av i området. I byen Triberg ligger for eksempel «Haus der 1000 Uhren». Navnet på butikken sier alt om hva de tilbyr. Her finnes det klokker i alle størrelser, former og farger. I Triberg kan du også besøke vakre Schwarzwald Museum, der du kan lære om områdets historie. Dette er også området der den kjente Schwarzwaldkaken ble til.

Ferie med NOVASOL i Tyskland

Hos NOVASOL kan du leie feriehus på en rekke steder i Tyskland. Alt fra Østersjøkysten med sine strender, til de vakre skogene i sør-Tyskland. Felles for alle ferieboliger i Tyskland er at de privateide, hvilket vil si at vi ikke eier feriehusene selv. Vi besøker i stedet alle feriehus før vi tar den inn i sortimentet. Dette innebærer at du får et unikt utvalg av feriehus og leiligheter, som alle er innredet etter eierens smal. Dette gir deg et genuint innblikk i den lokale stilen og kulturen.

Leier du feriehus i Schwarzwald har du frihet til å planlegge ferien akkurat slik du selv ønsker. Du får også et miljø med mer privatliv og ro, om du ønsker. Se vårt store utvalg for å finne din favoritt blant våre feriehus i Europa. Velger du å legge ferien til Schwarzwald kan du frem til en skjønn ferie med rik natur og gode muligheter for nye opplevelser.