Feriehus i Hessen

Vil du tilbringe din neste ferie midt i Tyskland uten at det går på bekostning av vakker og variert natur eller livlige byer? Da bør du se våre feriehus i Hessen, en sentral region med mye å tilby! Her kan du slappe fullstendig av i idyllisk natur eller tilbringe dagene i aktivitet. Valget er ditt og med en NOVASOL feriebolig har du frihet til å planlegge ferien i Tyskland slik du selv vil. Byene i Hessen har i tillegg et variert kulturprogram. Uansett hva du vil gjøre på ferien - her er nesten alt mulig.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Frankfurt

Populære feriehus i Hessen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hessen

Loading...

Feriehus med basseng i Hessen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hessen

Loading...

Et eldorado for aktive turister

Mange av våre feriehus i Hessen ligger i vakker natur, og det drømmende landskapet har en lindrende virkning både på kropp og sjel. En tredjedel av Hessen er dekket av naturlandskap, noe som er en god mulighet til å få mest mulig ut av ferien i Tyskland. Enten du tilbringer ferien i Taunus-dalen eller vil være nær vannet i Diemelsee, våre ferieboliger i Hesse har flott beliggenhet nær de beste attraksjonene i Hessen.

Det varierte landskapet i Hessen inviterer til en aktiv ferie for de som ønsker det. Her finnes det aktivitetsmulighet for hele familien – uansett om du foretrekker vann eller fjell. Våre hus og ferieleiligheter er spredd over hele regionen, så du kan legge ferien dit det passer deg. For deg som liker å være aktiv i vann, har Edersee nord i Hessen de beste forholdene. Marbach i Odenwald passer for deg som er ute etter en strandferie i hjertet av Tyskland.

Vogelsberg er det største sammenhengende vulkanområdet i Sentral-Europa med et areal på 2500 kvadratkilometer. Rundt Vogelsberg finner du enger, innsjøer og marker i et parklignende område – et sant paradis for syklister og vandrere. Utallige sykkelstier fører opp til de høye toppene. Taufstein er stedets høyeste punkt på 773 meter, samt Hoherodskopf på 763 meter. Begge ligger i den lukkede nasjonalparken Hoher Vogelsberg naturreservat. Uansett hva som tiltrekker deg på ferien, kan du gjennom NOVASOL feriehusformidling i Europa finne det feriehuset som passer dine behov og krav.

Lei feriehus nord i Hessen

Små og store byer i Tyskland

Hessen har flere flotte byer, både store og små. Lei en ferieleilighet i Frankfurt, og se byens verdensberømte «skyline». I denne kontrastfylte byen står skyskrapere og gamle bygninger harmonisk sammen, og skaper en by som opplever en sterk strøm av turister hvert år. Verdt å få med seg er blant annet den gamle operaen, Frankfurt Børs, Römerberg, og katedralen Dom. Fra broen Eiserner Steg får du flott utsikt over byen og elven Main.

Vandre langs elven Main, her finnes mange fine kafeer og restauranter eller ta med en kaffe og nyt den på gresset. Ta trikken til Stadtwald, en skog sør i Frankfurt. Her finnes seks lekeplasser, ni dammer og 48 kvadratkilometer skog - alt du trenger for en fin dag med familien. Er du ute etter gode shoppingmuligheter har du kommet til rett sted. Hovedgaten for shopping i Frankfurt, Zeil, er en av de travleste handlegatene i Europa. I dette området finnes det også mindre handlegater som er verdt å utforske.

Er du interessert i moderne kunst, bør turen gå til Kassel. En av verdens viktigste moderne kunstutstillinger arrangeres her hvert femte år og hit kommer turister fra hele verden. Byen Wiesbaden er en av de eldste spabyene i Europa, og hadde på et tidspunkt hele 26 varme kilder. I dag strømmer 14 av disse fortsatt. Wiesbaden er også kjent for arkitektur og sitt klima.

Aktiv ferie i Tyskland

Ferie i Oberaula

Hvis du vil leie et sommerhus i et område langt fra trafikk og støy, bør du se våre ferieboliger i Oberaula. Her kan du feriere omgitt av skog og mark. Et veldig godt markert nettverk av sykkel -  og fotstier gjennom et idyllisk landskap. Stille skoger, drømmende daler og panaramautsikt fra Knüllgebirge. Et storslått landskap, hvor du kan finne steder for en avkjølende svømmetur.

Hessen for hele familien

Reiser du til Hessen med familien, kan vi glede deg med at regionen har mange familievennlige attraksjoner som store og små vil sette pris på. Hessen er hjemmet til de berømte Brødrene Grimm, så det er naturlig at du finner mange utstillinger med eventyr som tema her. Ta med familien til for eksempel Brüder Grimm-huset. Besøk friluftsmuseet Hessenpark i Neu-Anspach, der du kan se 100 typiske bygninger fra Hessen. Små dyreelskere vil nok bli veldig fornøyd dersom familien tar turen til en av de mange dyreparkene, der de kan se både husdyr og mer eksotiske dyr.  Etter en dag fylt med opplevelser og inntrykk kan familien på kvelden trekke seg tilbake til feriehuset, og nyte kvelden på terrassen. Et feriehus i Europa gir deg som reiser med barn mer frihet – kanskje blir barna ekstra fornøyde når de får større boltreplass? Det er i tillegg også mulig å bestille feriebolig med basseng!

Feriehus i Hessen hele året

En ferie i Tysklands sjarmerende region Hessen er en opplevelse året rundt. Det varierte landskapet er vakkert uansett årstid – det er en av grunnene til at så mange velger å legge ferien til denne regionen. La Hessen og de hyggelige menneskene her, gjøre ferien din komplett. Uansett om du vil reise hit på vinteren, og vandre rundt på de mange julemarkedene, eller reise til Hessisches Bergland, vil du hos NOVASOL finne ferieboliger som passer deg og dine ønsker. Hva med nyttårsfeiring i Hessen i år? NOVASOL har feriehus som opptil 10 gjester. Ikke nøl med å bestille ditt private feriehus i Tyskland – gjør et søk på våre nettsider i dag og se om Hessen er stedet for deg.