Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Opplev krystallklart vann og eviggrønne pinjetrær på ferie i Kroatia

Ferie i Kroatia?

Bo ved det krystallklare vannet og under de vakre pinjetrærne under din vidunderlige ferie i Kroatia.

Dra på ferie til Kroatia med NOVASOLDra på ferie til Kroatia, og la deg rive med av den flotte naturen, den spennende kulturhistorien og de moderne turisttilbudene.

Storslagen natur

Naturen i Kroatia er fantastisk. Her ligger storslagne fjell, grønne, vakre pinjeskoger og en dramatisk skjærgård. Det krystallklare vannet ved kysten er et av verdens aller klareste, og økologisk sett er Kroatia et av verdens minst belastede områdene i Europa. Dette gjør det også attraktivt å dra på ferie til Kroatia. Landet omfatter landskapene Slavonia, Dalmatia og det sørlige Istria. I nordøst er landet flatt og fruktbart og i vest ligger De dinariske alper. På kysten er det middelhavsklima med varme, tørre sommer og milde, regnfulle vintre.

Vannsport og aktiviteter

Landet er absolutt det perfekte reisemålet for den som elsker badeliv, dykking eller seiling. Også fastlandet har mange tilbud til den som ønsker å vandre, sykle eller klatre. De vakre sandstrendene, de små lagunene, de flotte øyene, det blågrønne havet og det behagelige klimaet lokker mange til å reise til Kroatia på ferie.

Storbyliv

Men det er også mange kulturelle opplevelser i vente. Ikke mange år etter krigen, har landet klart å gjenoppbygge mange av sine flotte byer. Og byene har spennende museer, gamle kirker og historiske bygninger, i tillegg til et spennende 'moderne liv', med kafeer, restauranter, nattklubber, kunstgallerier og butikker.

Om NOVASOL

NOVASOL ble grunnlagt i 1968 som en enmannsbedrift under navnet Nordisk Ferie, og de første produktene var hytteferier i Norge. Selv om mye er annerledes i dag, 40 år etter, har fokuset på kvalitet, service og kundens behov fortsatt å stå i sentrum. Vi i NOVASOL ønsker å være en mer personlig og mer troverdig service enn konkurrentene våre. Resultatet viser seg i de trofaste kundene våre som kommer tilbake år etter år på ferie til Kroatia.

Klikk her for flere aktuelle tilbud