Feriehus ved Müggelsee

Rett ved Berlins største sjø, ”Müggelsee”, ligger et stort område med en perlerekke flotte og moderne feriehus. Med en beliggenhet kun 20 km fra Berlin sentrum, er Müggelsee ideelt for dere som gjerne vil kombinere et ferieopphold i feriehus med spennende opplevelser i populære Berlin. Leie av feriehus er et godt alternativ til et opphold enten i ferieleilighet eller hotell midt i Berlin, spesielt hvis dere setter pris på rolige dager i deilige omgivelser.

Feriehus Müggelsee

Ditt feriehus ved Müggelsee

Hvert eneste feriehus ved Müggelsee er 140 m2 stort, fordelt på 2 etasjer, med stue, kjøkken, et værelse, samt toalett i underetasjen og to værelser, toalett og 2 badeværelser på 1. sal. Ditt feriehus er moderne innredet og meget romslige med store værelser hvor det er høyt under taket. I tillegg er hvert eneste feriehus ved Müggelsee utstyrt med spabad og sauna, som gir mulighet for å pleie både kropp og sjel. Hvert feriehus har dessuten en terrasse, samt en balkong. Ditt feriehus kan både leies på ukesbasis og gir også mulighet for miniferie med min. 2 overnattinger. Ditt feriehus er også godt egnet til å reise sammen med flere familier, da hvert og hvert feriehus ligger tett på hverandre som gir mulighet for både å være sammen alle mann, men også hver for seg. Ser du etter et feriehus i Tyskland til din neste ferie, bør du lese videre!

Området ved Müggelsee

Nyt dagene ved Müggelsee, hvor det om sommeren er mange muligheter for å seile, både med de forskjellige turbåtene som ligger direkte til ved ditt feriehus eller lei en vannsykkel, robåt eller en liten ”husbåt” og nyt dagene som skipper på egen båt. Müggelsee er også serdeles velegnet til en forfriskende dukkert. Müggelsee er så rent at det brukes som drikkevann til Berlin og omegn. I restauranten ved Müggelsee kan dere utforske det typiske ”Berlin – kjøkkenet”, mens dere nyter den vakre utsikten utover Müggelsee og skogen. Skogene som omkranser Müggelsee innbyr til mange gåturer og har dere løpeskoene med, så er det mulighet for å løpe hele veien rundt Muggelsee som er 19,1 km lang. I den hyggelige lille ”Biergarten” kan dere kjøpe mat og drikkevarer. Et par kilometer fra ditt feriehus, finner dere flere supermarkeder.

La bilen stå og ta toget til Berlin sentrum

En liten gåtur fra ditt feriehus går det busser inn til togstasjonen ved Müggelsee, hvor dere kan ta toget direkte inn til Berlin sentrum. Berlin er ikke uten grunn en av de mest foretrukne europeiske storbyer. Her finnes virkelig alt man kan ønske seg! Historiske severdigheter og monumenter, butikker i alle prisklasser, fargerike og spennende bydeler og utallige restauranter og cafeer. Dere kan lett ha bruk for et par dager til å utforske Berlin.

Tropical Island

64 km fra ditt feriehus ved Müggelsee ligger Europas største tropiske badeland, Tropical Island Resort. Et imponerende badeparadis på 66.000 kvm med sandstrand, palmer, blå laguner og garanti for høye varmegrader året rundt. Det vil være helt opplagt å bruke en hel dag i dette badeparadiset i deres ferie i feriehus, særligt hvis dere reiser med barn. Tropical Island vil uten tvil bli et av feriens absolutte høydepunkter.