Feriehus i Schönhagen

Schönhagen ved Østersjøkysten i Tyskland er en perle for badeløver. Her finner du fine strender overalt, så dra til Schönhagen Strand - og lei ferieboligen gjennom NOVASOL hytteutleie.

Hytteutleie i Schönhagen ved Østersjøkysten foregår hele året rundt. Bestill online, og overrask familien med en ferie i en herlig feriebolig.

Schönhagen Strand på halvøya Schwansen rett ved den tysk-danske grensen er en av mange gode badestrender langs den tyske Østersjøkysten. Her kan du høre havets sus mens du nyter solen og de fine, hvite sandstrendene.

Med de fine strendene, det grunne vannet og livreddere langs hele kyststrekningen, passer området ypperlig for barnefamilier som skal på ferie - du finner også et avgrenset område for nudister her. Gjennom NOVASOL hytteutleie kan du leie en hytte nesten helt nede ved vannkanten i Schönhagen. Vi formidler alle typer ferieboliger overalt i Tyskland - det er både enkelt og rimelig.

Schönhagen ved Østersjøkysten passer perfekt for en langhelg eller en ukes badeferie. Det er god plass på strendene, og i området kan du også spille beachvolley, minigolf eller gå i spesielle varmluftbad.

Dersom været ikke innbyr til bading, kan du bruke en dag eller to på å utforske hele dette skjønne området på østkysten av delstaten Schleswig-Holstein. Områdets slott og herregårder er absolutt et besøk verdt og vitner om velstand og fremgang i mange århundrer. I tillegg finner du mange gode shoppingmuligheter i Flensborg. Så det er vel ikke noe å tenke på? Bestill ditt feriehus i Tyskland i dag!

Hyr stuga i Schönhagen och upplev stränderna i Schleswig-Holstein

Populære feriehus i Schönhagen

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Schönhagen

Loading...

Feriehus med basseng i Schönhagen

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Schönhagen

Loading...