Feriehus på Sylt

Velkommen til Sylt – den fantastiske ferieøya som blir kalt alt fra «Tysklands Mallorca» og «Tysklands Hamptons» til det tyske svaret på Skagen og Gotland. Sylt er kjent som en lekeplass for Tysklands «jetsettere», men du behøver ikke ta på deg finstasen for å kunne nyte en ferie på øya. Her er det plass til alle, uansett hvilket feriebudsjett du har til rådighet.

Våre ferieboliger i Tyskland gir deg muligheten til å nyte en ferie som passer nettopp deg. Her kan du nyte den friske havluften, det mørkeblå havet og en varm atmosfære. Legg hverdagen igjen hjemme, og lad batteriene i en NOVASOL feriebolig på Sylt. Du kan se vårt komplette utvalg av ferieboliger på øya her på vår hjemmeside, samt bestille din neste drømmeferie. Når du finner et feriehus eller leilighet på Sylt som passer deg må du ikke vente for lenge med å bestille – førstemann til mølla gjelder!

Badeferie på Sylt

Om øya Sylt i Tyskland

Øya Sylt er en lang, smal øy som strekker seg ut i Nordsjøen. Øya forbindes med fastlandet gjennom en 11 kilometer lang demning. Det er derfor lett å ta seg til og fra øya, spesielt om sommeren da det er mange besøkende her. Du kan også nå Sylt med båt fra danske Rømø til List. Det er også en flyplass på øya, men mange velger å kjøre hit via Danmark. Dette er et godt alternativ for deg som reiser med barn, da det kan legges inn flere stopp på veien, noe de minste ofte setter stor pris på. NOVASOL tilbyr også mange husdyrvennlige hus i Tyskland, for deg som ønsker å ta med hunden på sommerferie.

Sylt er en del av Kreis Nord Friesland i Schleswig-Holstein og de nordfrisiske øyer ved grensen til Danmark. Øya er det nordligste punktet i Tyskland og er cirka 100 kvadratkilometer stor. Øya er på det meste 35 kilometer lang og 13 kilometer bred. De små avstandene gjør at du kan oppleve hele øya når du ferierer her.

Sylt er en veldig populær feriedestinasjon. Det er jo ikke så rart – de fine strendene, den imponerende naturen og nærheten til havet gjør at du har gode forutsetninger til ren ferieglede her. Du kan lese om øya og dens historie på det lokale museet.

Lei feriehus på Sylt i sommer

Familieferie i Tyskland?

Vurderer du å legge årets familieferie til et feriehus i Europa, men du vet ikke hvor, kan vi anbefale ferieparadiset Sylt på det varmeste. Idyllisk strandliv er godt for hele familien, men skulle dere være uheldige med været en dag, er det flere attraksjoner her som de minste kommer til å sette pris på. Ta for eksempel en tur til Sylt Akvarium, der familien kan lære mer om 150 fiskearter. Her finner du alt fra eksotisk fisk til store haier.

Den beste måten å utforske Sylt er nok fra sykkelsetet. Over hele øya finnes det velholdte sykkelstier, og sykler kan leies nesten overalt. Pakk matpakken i feriehuset, og bruk dagen til å utforske den vakre øya sammen med familien. Ta en pause på stranden og speid etter hval og sel. Er du heldig nok kan du få en uforglemmelig opplevelse!

Aktiv øyferie på Sylt

Bortsett fra avslappende dager ved havet, har du også mulighet til å reise ut og oppleve mye spennende rundt omkring på øya. På stranden kan du ta kurs i alt fra gymnastikk til strandvolleyball, mens de yngre bygger sandslott eller plasker i det blå. Nærheten til havet gjør at det naturligvis finnes mange aktivitetsmuligheter for deg som er glad i vannsport. Verdenscupen i vindsurfing arrangeres her hvert år, men du trenger ikke vært profesjonell idrettsutøver for å prøve deg på vindsurfing.  Svømming, seiling, surfing og kiteboarding er populært her. For den golfinteresserte finnes det også flere flotte golfbaner her.

Hvis du vil ha mer ro og privatliv, kan du ta en dagstur til den nordre delen av øya der det finnes skiftende sanddyner. Når dagen går mot slutten kan du beundre den vakre solnedgangen før du reiser «hjem» til feriehuset. Naturelskere bør også besøke Morsum Kliff, en 20 meter høy beskyttet klippe. Øya har hele fem fyrtårn som definitivt er verdt å besøke. Fra våre feriehus på Sylt kan du faktisk se fyrtårn fra vinduet.

Bestill ditt feriehus hos oss

Sylt kommer til å fascinere deg med sin sjarmerende atmosfære og rolige omgivelser. Ikke nøl med å bestille din neste feriebolig på Sylt dersom du finner ett som faller i smak. Sylt er en veldig populær destinasjon blant våre gjester, og prinsippet om førstemann til mølla gjelder her. Hos NOVASOL kan du i dag finne et spennende og variert utvalg av feriehus i Tyskland. Alt fra moderne ferieleiligheter på stranden ved Travemünde, til husbåter i storbyer og rustikke feriehus sør i Tyskland. I vårt brede og unike utvalg kommer du til å finne noe som passer for akkurat deg. Vi ønsker å ha feriehus og leiligheter som passer for alle i vårt sortiment – derfor er vi glade for å kunne tilby feriebolig for deg som vil tilbringe ferien på Sylt.