Hytte i Karlstad

Se frem til en begivenhetsrik ferie i Värmland, med en hytte i Karlstad som utgangspunkt. Hos NOVASOL kan du leie ferieboliger i Karlstad, som ligger rett ved Sveriges største innsjø, Vänern. Innsjøen er blant annet kjent for sine mange småøyer og, ikke minst, godt fiske. På ferie i Karlstad kan du dessuten oppleve den hyggelige bykjernen. 

I Karlstad kommune ligger ikke bare byen med samme navn. Her finner du flere, mindre tettsteder som Skåre, Molkom, Råtorp, Vålberg og Skattkärr. Legg ferien til en av våre hytter i Värmland, og velg Karlstad i år!

Lei feriehus i Karlstad hos NOVASOL

Populære feriehus i Karlstad

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Karlstad

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Karlstad

Loading...

Attraksjoner og opplevelser

Karlstad er en helårsdestinasjon for hele familien. Her kan du ta del i byen rike kulturliv, eller oppleve den svenske naturen bare et steinkast fra sentrum. Hvorfor ikke ta med familien til én av Karlstads herlige parker? Et besøkt til Mariebergsskogen være et artig innslag på ferien. Parken var en gave til byen Karlstad fra Dr Conrad Höök i 1896. I dag kan du se gårdsdyrene i Lillskogen, lære mer om svensk natur i Naturum Värmland, og la barna utfolde seg på lekeplassene. Her kan hele familien komme tett på den svenske flora og faunaen. 

Er du glad i kunst og kultur? Så bra! Da er et feriehus i Karlstad midt i blinken for deg. Besøk Lars Lerins museum Sandgrund, Wemland Opera eller poeten Gustav Frödings hjem. Rett ved Frödings barndomshjem finner du også en fin tursti. 

Vil du vite mer om Karlstads historie bør du besøke Värmlands museum. For den historieinteresserte kan Brigadmuset være et godt besøksmål. Der kan du lære mer om den kalde krigens påvirkning på Sverige i årene mellom 1945 og 1991.

I byen kan du også se statuen «Sola i Karlstad». Det er vertshusjenta Eva-Lisa Holtz, kjent under kallenavnet «Sola», som har gitt navn til statuen. Statuen står som et symbol på innbyggernes lystighet, og har blitt et landemerke for Karlstad.

Aktivitetsmuligheter for hele familien

NOVASOLs hytter i Sverige er populært blant våre aktive gjester, som søker nye opplevelser i den svenske naturen. 

Tips til aktive opplevelser i og nær Karlstad

  • Start ved Skutberget og padle langs Vänerns strandlinje til Karlstad. 

  • En fin måte å oppleve Karlstads natur er en fot- eller sykkeltur gjennom Klarälvsbanan. Banen strekker seg fra Karlstad i sør til Hagfors i nord. 

  • Ta med golfkøllene og slå noen slag på en Karlstads fine baner. 

  • Vi kan også nevne badeland, dyrepark, minigolf og fiske, i tillegg til mange andre aktivitetsmuligheter.

Lei hytte i Karlstad

Du kommer deg til Karlstad på under tre timer fra Oslo. Dette gjør Karlstad til en fin destinasjon for kortere ferier, eller kanskje en helgetur? Når du søker overnatting i Karlstad hos NOVASOL, kan du velge mellom ferieboliger i kommunen eller tett på byen. 

Men hvorfor velge NOVASOLs hytteutleie i Sverige? Vi har vært godt etablert i Sverige i en årrekke og har derfor opparbeidet en god, lokal tilstedeværelse i mange svenske områder. Våre egne medarbeidere kvalitetssikrer også alle ferieboliger før de tas inn i sortimentet. Dette betyr at vi har, i samråd med feriehusets eier, har gått gjennom en lang sjekkliste. Dette for at du skal føle deg sikker når du velger NOVASOL feriehusformidling.