Feriehus i Rheinsberg am Rhin

Historiske Rheinsberg am Rhin i Tyskland er med sin storslagene natur et populært reisemål. Besøk Rheinsberg am Rhin og lei sommerhuset gjennom NOVASOL hytteutleie. Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Rheinsberg hele året rundt til favorable priser.

Rheinsberg am Rhin - Rheinsberg ved Rhinen - ligger sentralt plassert midt i den 800 kvadratkilometer store naturparken Stechlin-Ruppiner Land nord for Berlin. Over 100 innsjøer og store bøk skoger gjør området svært populært for naturelskere.

Området rundt Rheinsberg am Rhin er landlig og fredelig. Her er det muligheter for å kjøpe fisk og kjøttvarer direkte fra røykeriene og gårdsbutikkene. Området byr også på mange koselige hytter og ferieboliger. Rheinsberg am Rhin er først og fremst forbundet med slottet og hersker-slekten Hohenzollern. De prektige slottsanleggenes imponerende interiør, kavalerfløyen og parken er absolutt verdt et besøk.

De mange innsjøene i området er ideelle for lystfiskeri, bading og kano- og kajakkpadling. Selve byen byr på en hyggelig og idyllisk atmosfære med gode og varierte gastronomiske tilbud. Storbyen Berlin ligger heller ikke mange timers kjøretur unna.

Ferienhaus Rheinsberg - Brandenburg

Populære feriehus i Rheinsberg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rheinsberg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rheinsberg

Loading...

Byen

  • Berlin: Tysklands mest populære reisemål. Hvem kjenner ikke Branderburger Tor, seierssøylen i parken Tiergarten eller Charlottenburg slott? Berlin har et areal på størrelse med München, Stuttgart og Frankfurt am Main til sammen. Her finnes det forskjellige bydeler, sentrum og bykvarter. Berlin er en verdensby med interessant historie og spennende fremtid.

  • Potsdam: I løpet av 300 år forvandlet den tidligere garnisonsbyen Potsdam seg til en av de vakreste residensbyene i Europa. Slottene og parkene som tilhører Sanssouci er på UNESCOs kulturarvliste.

Med NOVASOL hytteutleie er det enkelt å leie en passende hytte hjemmefra før du reiser på ferie. Vi formidler alle typer ferieboliger i Tyskland, og du er alltid velkommen til å kontakte oss med dine ønsker.