search

Feriehus og ferieleilighet i Amsterdam

Hovedstaden i Nederland, Amsterdam, har så mange tilbud at man ikke kan rekke alt på en enkelt ferie - men gjennom NOVASOL hytteutleie får du hjelp til å utforske Amsterdam.

NOVASOL byr på et stort utvalg av flotte feriehus i Noord-Holland. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Amsterdam er en av Europas perler. For mange er byen kjent som et fristed, og gjennom århundrer har byen vært et sentrum for handel, kultur og ikke minst malerkunst. NOVASOL har feriehus og ferieleiligheter ved Amsterdam. Ferier i Nederland i eget hus, det blir en ferie som ikke kommer til å gå i glemmeboken med det første!

Ferie i Amsterdam

Amsterdam nord i Nederland byr på mengder av severdigheter. Er du kunstinteressert, finner man noen av de fineste verkene i verden her - for eksempel på Rembrandtmuseet. Den mer moderne kunsten finner du på Stedelijkmuseet, og byens mange gallerier er også verdt et besøk. Utover dette har byen mange besøksverdige kirker og bygninger fra landets storhetstid. Man skal heller ikke glemme at byen er hjemsted for en blomstrende ungdomskultur, og blant annet et hjemsted for bz-bevegelsen. Dette gir byen en veldig levende musikkscene og masse liv.

Med et av våre feriehus kan du være sikker på at de ytre rammene for ferien er i orden. Alle våre feriehus i Nederland er kontrollert slik at de lever opp til vår høye standard og i mange av husene er det spa eller svømmebasseng.