search

Feriehus og ferieleilighet Cartagena

Cartagena feriehus

Å leie feriehus i Murcia, Cartagena er en god idé for deg som ønsker noe mer enn bare en badeferie. I Cartagena finner du en rekke museer, storslått arkitektur og et nydelig kulinarisk kjøkken. Cartagena ligger bare et par kilometer fra byen Murcia og det er knyttet en lang og voldsom historie til området, datert tilbake til mursik styre og stat, som du kan lære mye om ved å leie et feriehus i Cartagena og vandre rundt i gatene. Et Cartagena feriehus vil tilby både frihet, fleksibilitet og gi deg et begivenhetsrikt feriehusopphold i Spania. I Spania har vi en rekke feriehus med eget svømmebasseng, unn deg litt ekstra luksus og plask så mye du orker i ditt helt egne basseng!

Ferieleilighet Cartagena

En ferieleilighet i Cartagena passer for deg som ønsker å bo privat, men som ikke har behov for stor plass. Cartagena har en avslappende og behagelig atmosfære som garantert vil gi deg feriepuls, enten du vil oppleve byen, historien og de mange aktivitetene i byen og omegn, eller bare vil slappe av på stranden, plaske i bassenget eller spise god mat og smake lokale råvarer. 

cartagena leie feriehus

Tre begivenheter du ikke må gå glipp av i Cartagena

  • Kulturfestivalen "Kartageniere og romerne". Da er det fantastisk atmosfære og smilende mennesker overalt. Festivalen avholdes vanligvis i September. 
  • "La Mar de Músicas"-festivalen bringer folk ut i gatene og er svært prestisjefylt. Den avholdes i Juli. 
  • Besøke den gamle katedralen eller middelalderslottet "Concepción". 

Inspirerende ferier og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.