Hytter og overnatting Fjällbacka

Ser du etter overnatting i Fjällbacka? Her kan du nyte en deilig og avslappende ferie i den svenske skjærgården i Västergötland. Enten du vil overnatte i noen dager eller en uke, finner du en perfekt hytte til leie, eller stuga som de kaller det i Sverige. Vi har overnatting i forskjellige prisklasser og standarder, velg mellom billige hytter eller større feriehus. 

En overnatting i Fjällbacka kan by på en seiltur i skjærgården, museer, turer i naturen og langs vannet, eller en dykketur. Her finner du aktiviteter og opplevelser for store og små. 

feriehus i fjallbacka

Populære feriehus i Fjällbacka

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fjällbacka

Loading...

Hytter og feriehus Fjällbacka

I Fjällbacka finner du både små hytter og store luksusvillaer. Fjällbacka er favoritt-feriestedet til mange og det er enkelt å forstå. Her er det idyllisk natur, vakker skjærgård og mye å finne på. Hvis du leier en hytte eller et feriehus i Fjällbacka har du en trygg, avslappende og koselig base når du skal ut på eventyr. Kjenn på friheten av å åpne døren og la barna løpe ut i hagen å leke, eller inviter til grillkveld eller hva med å dra på piknik til en lokal strand eller svaberg? 

skjærgård sverige

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus hos oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Fjällbacka, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!