Feriehus i Mellerud

Mellerud i den svenske kommunen med samme navn, ligger nydelig plassert på den vestlige bredden av den store innsjøen Vänern. Den er ikke uten grunn en av de mest populære turistattraksjonene i det vestlige Sverige. I områdets flotte natur kan hele familien finne fred og ro til å slappe av fra en hektisk hverdag. Mellerud i den vestlige delen av Sverige lokker med nydelig natur og mange spennende aktiviteter. Dersom dere planlægger å feriere i Mellerud i Sverige, bør dere kontakte NOVASOL. Vi tilbyr leie av hytte til priser som ikke gir søvnløse netter. Gamle gårder, luksushytter eller vanlige hytter - uansett hvilken slags feriebolig dere foretrekker, kan vi hjelpe dere med å finne tak over hodet til deres ferie.

Ferienhäuser in Mellerud

Populære feriehus i Mellerud

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mellerud

Loading...

Feriehus med basseng i Mellerud

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mellerud

Loading...

Hytter i Mellerud

NOVASOL hytteutleie i Västergötland er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Naturen er uten tvil den absolutt største attraksjonen i Mellerud. Stedet er med sine mange vann et paradis hvor hobbyfiskere kan kaste snøret ut og prøve fiskelykken. Området byr også på mange badeplasser hvor man kan ta et friskt bad i det klare vannet.

Dersom man liker å gå tur byr området på rike muligheter.

Her finnes mange flotte merkede turstier samt fjellet Kroppefjäll. Besøk også områdets naturreservat, som er et stort og nesten ubebodd skogsområde beliggende på et platå.