Hytter og overnatting Borås

Borås er en idyllisk by langs elven Viskan i vestre del av Sverige. Overnatter du i Borås kan du oppleve en urban by med småbysjarm, verdenskjent kunst og koselige gater. I byen kan du vandre gatelangs å shoppe eller sette deg ned et sted på torget Sandwalls plats, som er omringet av kafeer, restauranter og gatekunst. Borås er også kjent for å ha en av beste dyreparkene i hele Sverige som du kan besøke, eller ta en tur i badeland midt i sentrum.

hytte i sverige

Populære feriehus i Borås

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Borås

Loading...

Feriehus med basseng i Borås

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Borås

Loading...

Overnatting i Borås

Overnatter du i Borås er det mye å finne på. Ta med kjæresten å vandre nedover den romantiske elven og lad batteriene mens du får et innblikk i hvordan elven sikret vannkraft til å drive tekstil industrien framover i Borås. Ønsker du en aktiv ferie i Sverige bør du besøke det vakre naturlandskapet som ligger rett utenfor bykjernen i Borås. Her kan du både vandre til fots eller sykle innover i de dype svenske skoger. Har du med deg hund på ferie i Sverige er det ypperlig å leie en hytte i Borås hvor det er lov å ha med dyr. 

Leie hytte og feriehus i Borås

Leier du en hytte eller et feriehus i Borås eller nærområdet kan du nyte godt av maksimal fleksibilitet og frihet. Legg opp din egen timeplan, fyll ferien med aktiviteter og serverdigheter i Sverige som passer deg og ditt reisefølge, enten det er med barn, hund eller vennegjengen. Vi har over 50 års erfaring med utleie i Europa og det er viktig for oss at du er trygg og bekymringsløs når du leier hytte i Borås, derfor kan du ringe oss på vår hotline, direkte til det lokale servicekontoret, dersom noe skulle oppstå underveis i oppholdet ditt.

Inspirerende ferie og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.