Feriehus i Gustow

Gustow er kos, en spennende natur og gode badestrender til din ferie i Tyskland. NOVASOL formidler hytteutleie, sånn at du får den helt riktige rammen til ferien i Gustow. Hos NOVASOL er vi eksperter i hytteutleie i Gustow. Hos oss er det alltid lett og hurtig å finne herlige ferieboliger i Gustow samt i resten av Tyskland, og du kan bestille online døgnet rundt.

Gustow på øya Rügen i den tyske delen av Østersjøen er en koselig, romantisk landsby med strådekte hus. Fra landsbyen er det kun et par kilometer til de fine badestrendene og utsikt mot fastlandet, og akkurat som på resten av øya er det mange historiske severdigheter og slott i området.

Det er først og fremst de brede, hvite sandstrendene overalt på Rügen som har gjort Gustow til et populært reisemål. Hos NOVASOL tilbyr vi god og billig hytteutleie til din ferie i Tyskland. Vi råder over både hytter og andre typer ferieboliger, og på hjemmesiden vår kan du enkelt få oversikt over de ulike tilbudene vi har.

I tillegg til de flotte badestrendene er Gustow spesielt populært på grunn av den enestående naturen, bestående av både bratte skrenter og flate områder med grunt vann. Det er også gode muligheter for vandre- eller rideturer i området rundt landsbyen, og du kommer deg enkelt rundt på resten av øya.

Blant de mest populære severdighetene i byen er den gamle landsbykirken og den imponerende, to og en halv meter høye, minnesteinen med inngraveringer fra 1500-tallet som forteller om hvordan landsbyens prest ble slått ihjel av berusede bønder.

Lej feriehus i Gustow

Populære feriehus i Gustow

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gustow

Loading...