Feriehus ved Mecklenburger-sjøene

Mecklenburger-sjøene i det nordlige Tyskland er et flott reisemål. Med NOVASOL hytteutleie har du mulighet til å leie en passende feriebolig ved Mecklenburger-sjøene.

NOVASOL hytteutleie ved Nordwestmecklenburg er ensbetydende med høy kvalitet og god service. Hos oss kan du leie ferieboliger i Mecklenburg-Vorpommern av høy standard, og våre dyktige medarbeidere er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Mecklenburger-sjøene er en del av delstaten Mecklenburg-Vorpommern som strekker seg mellom Østersjøen og Berlin. Dette er virkelig et spennende område som kan tilby uforglemmelige opplevelser, badeferie og enorme naturområder.

Sør for Rostock ligger Mecklenburger-sjøene omgitt av frodige skoger i den delen av Tyskland som er minst befolket. Her er der virkelig muligheter for å komme i nærkontakt med naturen. Ferieboligen med utsikt over en av sjøene kan du leie gjennom NOVASOL hytteutleie. Vi formidler mange typer ferieboliger i Tyskland, så la oss hjelpe deg når du planlegger din ferie.

Ved Mecklenburger-sjøene er omgivelsene perfekte for en hyggelig miniferie med god mat, lange fotturer i den vakre naturen, eller kanskje en runde golf. Det er langt mellom byene, spesielt i Nordvest-Mecklenburg, og en kjøretur på småveiene gjennom bølgende kornåkrer og et frodig og variert terreng er absolutt å anbefale. Hvis du heller vil tilbringe tiden i friluft kan du sette deg i kanoen og padle deg frem.

Området er utlagt som naturpark, noe som gjør at mulighetene for å gå tur, klatre, padle, sykle eller ri ut på oppdagelse er mange. Du vil garantert bli betatt av naturen, dyrene - og stillheten.

Ferienwohung Mecklenburger Seen - Binnenland

Populære feriehus i Mecklenburger-sjøene

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mecklenburger-sjøene

Loading...

Feriehus med basseng i Mecklenburger-sjøene

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mecklenburger-sjøene

Loading...