Feriehus på Usedom

Øya Usedom er et naturreservat med vakker natur og fine badestrender. Dra til Usedom ved Østersjøkysten i Tyskland og bestill sommerhuset gjennom NOVASOL hytteutleie. Hytteutleie i Usedom byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Et besøk på Øya Usedom ved Østersjøkysten er som en reise til fortiden. Badehoteller og ferieboliger fra slutten av 1800-tallet pryder mange steder øya som et minne om hvordan byen i mer enn 100 år har vært et av de mest populære reisemålene for mange tyskere. 

I dag besøkes Usedom av både tyske og utenlandske badegjester som, i tillegg til den fine arkitekturen, kan kose seg med kilometervis av flotte badestrender og et godt utvalg av sommerhus og hytter. Med NOVASOL hytteutleie har du alltid et godt overblikk over ledige hytter på øya. Vi formidler alle typer ferieboliger til din ferie overalt i Tyskland.

På den nordlige siden av Usedom strekker en 42 kilometer lang badestrand seg langs det meste av kysten. Det er også tilgang til et 632 kvadratkilometer stort naturreservat på øya. I tillegg finnes det en rekke tilbud av spa-opphold, hvor du bare kan lukke øynene og slappe av med en deilig massasje.

Øya er også kjent for en rekke kulturbegivenheter som blant annet innebærer moteutstillinger, kunstutstillinger, festivaler og mye annet - her er det med andre ord aldri tid til å kjede seg.

Det trenger ikke koste en formue å leie et feriehus. NOVASOL tilbyr flotte feriehus i Mecklenburg-Vorpommern til en rimelig pris.

Ferienhaus Strand Insel Usedom-Ostsee

Populære feriehus i Usedom

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Usedom

Loading...

Feriehus med basseng i Usedom

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Usedom

Loading...