Feriehus på Poel

Øya Poel ved Østersjøkysten i Tyskland er en perle. Nydelig natur og hyggelige badestrender er noe av det som lokker besøkende til Poel - og NOVASOL sørger for hytteutleie.

Benytt NOVASOL hytteutleie på Poel ved Østersjøkysten. Vi har et stort utvalg av flotte ferieboliger, som helt sikkert lever opp til dine ønsker og behov.

Øya Poel er ikke kun populær på grunn av sin vakre natur og sine flotte badestrender. I århundrer har skiftende tyske, svenske og danske konger og keisere kjempet om den strategisk viktige øya i farvannet mellom de tre landene. I dag er det imidlertid fredelig på øya, som istedet har blitt et populært reisemål på grunn av den vakre og frodige naturen.

Poel har flere flotte områder med hytter, samtidig som flere av øyas andre hus er til leie for feriegjester. NOVASOL formidler hytteutleie året rundt på denne hyggelige øya ved Østersjøkysten i Tyskland, og hvis du søker etter nye mål for din ferie, er dette et godt sted å starte.

Havnebyen Kirchdorf er med sine rundt 2000 innbyggere den største byen på Poel. Her kan du oppleve stemningen i den lille havnen, eller du kan bade og nyte et kuropphold, som har blitt et av kjennetegnene for øya. Du kan heller ikke overse den 700 år gamle kirken med et 47 meter høyt tårn som står som et peilemerke for lystseilere i farvannet utenfor øya.

På øya er det dessuten flere gode spisesteder. I tillegg finner du campingplasser, minigolf og tennis her - hvis du ikke heller foretrekker å ligge på stranda og slappe av da.

Boende på Poel för en havsnära semester

Populære feriehus i Insel Poel

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Insel Poel

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Insel Poel

Loading...