Feriehus i Ostseebad Zinnowitz

Zinnowitz på øya Usedom er et populært reisemål på Østersjøkysten i Tyskland. Her er det strender, flott natur og utallige kurbad. Dra til Ostseebad Zinnowitz med NOVASOL hytteutleie. Hytteutleie i Zinnowitz byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Zinnowitz på øya Usedoms nordlige kyst har alt: Fine sandstrender, hyggelige spa-hoteller, en enestående natur og mange aktiviteter i løpet av sommeren. Her det med andre ord mange muligheter for hele familien.

Ostseebad Zinnowitz har blitt et populært feriested blant annet på grunn av den enestående arkitekturen fra slutten av 1800-tallet da Zinnowitz og resten av øya Usedom ble allemannseie. Siden dengang har det blitt oppført mange vakre, koselige hytter og sommerhus, og med NOVASOL hytteutleie har du mulighet for å leie en passende feriebolig til din ferie i Tyskland.

Ostseebad Zinnowitz kan tilby et stort antall spa-opphold hvor wellness og god, sund mat kombineres med mosjon og badeferie. Ta litt ekstra vare på deg selv, og bestill ferieturen til dette området neste gang du skal ut å reise.

På nordsiden av øya ligger det et stort naturreservat hvor du i ro og fred kan oppleve dyr, fugler og den deilige stilheten - eller du kan delta på en av de mange festivalene, kulturarrangementene og andre tilbudene som arrangeres i løpet av sommeren.

Feriehus i Mecklenburg-Vorpommern

Populære feriehus i Zinnowitz

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Zinnowitz

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Zinnowitz

Loading...