search

Feriehus på Fanø

Fanø er en liten øy som ligger i Vadehavet. Fergen fra Esbjerg til Nordby på Fanø tar kun 12 minutter så du kommer deg raskt frem til sommerhuset. Fanø er en velegnet destinasjon dersom dere skal leie feriebolig i Danmark. Natur og kultur legger forholdene til rette for en fantastisk ferie for hele familien. Sommeren med strandlivet og de lyse nettene er selvfølgelig alltid attraktiv når man skal leie feriehus. Men også høsten med alle de flotte fargene, vinterens barske stormer og vårens milde dager, er velegnede sesonger for å leie feriebolig på Fanø.

På Fanø kan dere ta turen til Rindby, Nordby og Sønderho, som alle er små ferieparadis. Sønderho ble blant annet kåret til Danmarks vakreste landsby i 2011. La ferien gå til Fanø – en ferieperle for hele familien! 

Feriehus på Fanø

Strandliv på Fanø

Fanø er kjent for sine vakre, langstrakte strender. Strendene på Fanø er også kjent for å være av de bredeste strendene i Danmark, det er med andre ord nok plass å boltre seg på! Mot vest finner dere 15  kilometer med fantastisk strand, som er en av Europas beste og mest sikre badestrand. For hva er vel bedre enn å nyte noen deilige dager på stranden når du leier feriehus på Fanø? Barna vil elske følelsen av å kunne leke fritt i strandkanten, bade og kose seg. Strendene er også ideelle hvis man leter etter rav, som Fanø er storleverandør av. De flate strendene og det salte havet gjør at ravet ofte flyter inn på strendene. Hva er vel et bedre minne fra ferien i Danmark enn en flott klump med rav?

Vakre strender på Fanø
Aktiviteter på Fanø

De idylliske skipperbyene, Nordby og Sønderho, var tidligere hjemsted for en stor seilskipsflåte og er i dag koselige småbyer som våkner til liv om sommeren. Leier dere feriehus på Fanø, kan dere i tillegg delta på en rekke aktivitetsmuligheter for både barn og voksne. For eksempel kan man delta på både dragefestival, musikkfestivaler, natur- og vadevandringer og golf dersom man leier feriebolig på Fanø. Fra å være en ukjent feriedestinasjon for mange nordmenn, har Fanø blitt et yndet feriested for nordmenn som vil på ferie i Danmark. Naturperlen blant de 42 friske øyene og de gamle idylliske havnebyene Nordby og Sønderho, danner i dag rammen for et myldrende ferieliv på sommerstid og har blitt et populært sted å leie ferieleilighet.

Aktiv ferie på Fanø

Ferieplass til alle

Det er mulighet for å leie mange ulike feriehus i Danmark. Hvis familiens firbente familiemedlem skal med, så er dette ikke et problem, for på Fanø har NOVASOL mange hundevennlige sommerhus, hvor deres hund er meget velkommen som feriegjest. Så dere slipper å bekymre dere for om deres hund har det godt mens dere er på ferie og dere får en ferie der hele familien er inkludert. Trenger dere litt ekstra luksus tilbyr mange hus spabad og jacuzzi, hvor kropp og sjel kan stresse ned.

Lei feriehus på Fanø

Sommerhus i Rindby

Rindby ligger på den vestlige siden av Fanøs tynneste punkt cirka midt på øya. Vakkert beliggende i kupert sanddynelandskap bak stranden finner du sommerhusene. Du oppdager raskt at naturen på Fanø og rundt Rindby er uberørt med sanddyner, heier, enger og det fantastiske havet. På øya er det et rikt fugl – og dyreliv, og er du heldig kan du se både sjeldne fuglearter og sel. Fra et feriehus i Rindby har du tilgang på en hel del aktiviteter. Besøk den sørlige delen av stranden, og oppdag et helt område dedikert til kiting og vindsurfing.

Feriehus med frihet til å velge

Når dere velger feriehusutleie, får dere ubegrenset med frihet og utallige valg , får dere ubegrenset med frihet og utallige valg. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper, gir mulighet for å planlegge den fantastiske ferie du drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan familien skal utnytte feriedagene. Mange velger også å benytte seg av større sommerhus, hvis hele den store familien skal samles til f eks. et weekendopphold. Vi har store ferieleiligheter som kan ha plass til minst 20 personer, dette åpner for nye muligheter, når familien skal samles.

Vi gjør vårt ytterste for at oppholdet i en feriebolig i Europa skal bli så bra som mulig. Derfor har vi plassert servicekontorer i de største ferieområdene, slik at dere alltid kan få hjelp dersom dere trenger det. Vi har ett kontor på Fanø, hvor dere kan få informasjon om lokalområdet og det praktiske rundt deres opphold.

Velkommen til NOVASOL og våre feriehus på Fanø!