search

Feriehus i Puglia

Puglia er en naturlig sjarmerende region, med massevis av historiske og arkitektoniske attraksjoner, nasjonalparker, marine reservater og verneområder. Historiske gårder, møller og landlige områder utgjør en rik kulturarv i regionen. Leier du et feriehus i Puglia har du et ideellt utgangspunkt til å utforske de lokale severdighetene. Kysten byr på vakre landskap, klart vann og en vakker natur med oliventrær bare noen få skritt fra havet. Velg mellom en rekke kriterier når du søker etter feriehus, slik at du finner den helt perfekte ferieboligen til din ferie.

Lei et feriehus eller ferieleilighet i Puglia

Aktiviteter

Et feriehus er et perfekt utgangspunkt om du ønsker å organisere aktiviteter og utflukter i frihet på din ferie. I Puglia kan du velge mellom en rekke aktiviteter i friluft, som å dykke ned til den spennende havbunnen, seile, surfe eller kite. I tillegg til havets mange muligheter kan du nyte naturen gjennom mange turstier, enten til fots eller på sykkelen, eller kanskje prøve ridning, i et vilt og vakkert landskap. Du finner også en rekke golfbaner i regionen. Puglia er rikt på lokale tradisjoner med festligheter, festivaler og morsomme eventer året gjennom. Lær Puglias mange aktiviteter å kjenne når du leier sommerhus i Italia gjennom NOVASOL!

Byer

Opplev arkitektonisk skjønnhet i Puglias spennende byer. Byen Puglia er rik på historiske bygninger som er bygget i barokkstil, med bygninger som basilikaer, katedraler og slott som representerer de lokale, arktitektoniske mesterverk. Besøk for eksempel Castel del Monte, som er listet på UNESCOs verdensarvliste, med sine mange tårn. Bli inspirert av de fargene mellom land og sjø, fra Porto Cesareo til Peschici, fra Bari til Taranto, fra Vieste til Brindisi, fra Otranto til Trementi-øyene; en ferie i Puglia vil gi deg uforglemmelige ferieminner.

Vinopplevelser på ferie i Puglia

 

Kjøkkenet

Kjøkkenet i Puglia tilbyr enkle produkter, rik på smak og aroma. Gå ikke glipp av brødet Altamura, berømt for sin gode smak og den umiskjennelige fargen på hvete. Smak på lokale viner som Aleatico, Primitivo di Manduria og Negromaro, som er gode viner kjent på tvers av verden. I et land så likt på gamle olivenlunder må den lokale olivenoljen også prøves ut. Et besøk til Puglia når du leier hus i Italia byr på en reise for alle sanser, inkludert smakssansene!