search

Feriehus i Örkelljunga

Örkelljunga i det sørlige Sverige er det perfekte sted å feriere dersom dere ønsker å slappe av og oppleve naturen. NOVASOL tilbyr leie av hytte i deilige Örkelljunga.

Hytteutleie i Örkelljunga byr på et stort utvalg av flotte hytter. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Örkelljunga er området hvor det flate slettelandskapet møter de store skogsområdene i det nordvestlige Skåne. Landskapet er harmonisk med idylliske innsjøer og urørt natur, og er det perfekte feriestedet for en avslappende familieferie i pakt med naturen.

NOVASOL tilbyr leie av hytte i Örkelljunga i Skåne til overkommelige priser. Vi sørger for tak over hodet under deres feriehusopphold i Sverige. Hos oss kan dere velge mellom luksuriøst innrettede hytter eller enkle trehytter. Vi garanterer at vi har en hytte, som passer til deres behov.

I området rundt Örkelljunga finnes en rekke små vann omgitt av skog, som er ideelle til kortere dagsturer. Den svenske Allemannsretten gir alle mulighet for å slå opp teltet i naturen uten noen spesiell form for tillatelse.

Naturen i området innbyr også til å benytte seg av de mange merkede stiene. Den mest populære er den 950 km lang.

Skåneleden, hvor det finnes bålsteder, toiletter og steder å søke ly underveis. I området finnes det i tillegg mange attraksjoner; byens gamle danske borgruin, Ingeborraps Frilandsmuseum og kunsthallen Drakabygget, som i sin tid ble startet av de danske kunstnerbrødrene Asger Jorn og Jørgen Nash.