search

Feriehus i Fischland-Darss-Zingst

 

Fischland/Darss ved Østersjøkysten er et populært reisemål for mange - og med NOVASOL hytteutleie kan du trygt arrangere ferien i Fischland/Darss og i resten av Tyskland. Med NOVASOL hytteutleie i Fischland/Darss er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Tyskland.

Fischland/Darrs og Zingst er tre sammenhengende halvøyer i den tyske delen av Østersjøen. Dette er et populært ferieparadis for tyske og utenlandske turister som kommer til området på grunn av den vakre naturen, de flotte badestrendene og alle aktivitetstilbudene.

Fischland/Darss er med sin beliggenhet ut mot Østersjøen tett forbundet med vannet, og områdets badestrender er uovertrufne. I dette området er det gode muligheter for å finne en passende feriebolig, og med NOVASOL hytteutleie er du godt rustet til en langhelg, eller en lengre ferie. Hos oss får du en god og profesjonell betjening, uansett om du ønsker en feriebolig i dette området eller i det øvrige Tyskland.

Et populært utfluktsmål ved halvøya Fischland-Darss-Zingst er nasjonalparken Vorpommersche Boddenlandschaft, som med sine 800 kvadratkilometer er et eldorado av fugler og dyr. Den enestående naturen med våtområder og kyststrekninger ut mot Østersjøen innbyr til både vandreturer og fiskeri.

I tillegg til nasjonalparken er det en rekke mindre museer på halvøya, en nydelig park med over 50 forskjellige typer rhododendronbusker - i tillegg arrangeres det hele sommeren igjennom flere festivaler og havnefester.