search

Feriehus i Travemünde

Badeferie eller byferie i Tyskland? I Travemünde kan du få både i pose og sekk, og gjennom NOVASOL hytteutleie kan du leie gode ferieboliger i Travemünde.

Det koster ikke en formue å leie en herlig feriebolig. Hos NOVASOL har vi hytteutleie i Travemünde hele året rundt til favorable priser.

Travemünde ved Østersjøen er muligens mest kjent som havneby for fergene til Danmark og Sverige, men byen og området har mye annet å by på; alt fra flotte badestrender til historiske severdigheter.

Travemünde er porten til opplevelsenes land, og du kan trygt la din ferie i Tyskland begynne her. Overalt finnes det rimelige og gode ferieboliger til leie, og hos NOVASOL hytteutleie sørger vi for å finne en feriebolig som imøtekommer dine ønsker og behov.

Langs kysten ved Travemünde ligger det noen virkelig flotte badestrender. Du kan også kombinere badeferien med en historisk sightseeing i byen og oppleve noe av byens tusenårige historie. I tillegg til de velkjente fergene til Danmark og Sverige, utgjør et annet skip selve kjennemerket for byen. Veteranseilbåten 'den firmastede skonnert Passat' har i nesten 50 år ligget som museumsbåt i havnen og minnet alle om byens historiske betydning som havneby.

I selve byen finner du gode shoppingmuligheter i den gamle kjøpstad, og kveldene kan nytes på strandpromenaden sentralt i byen. Innenfor en overkommelig kjøreavstand ligger i tillegg fornøyelsesparken Hansa Park Sierksdorf, som garantert vil imponere familiens yngste medlemmer.