Feriehus i Trasimeno

Trasimeno er berømt for Trasimeno-sjøen, som ligger i Umbria. NOVASOL leier ut hytter i området og anbefaler på det varmeste å oppleve denne delen av Italia fra egen feriebolig.

Trasimeno ligger i den fjellrike regionen Umbria, som er nabo til den mer turistfylte og berømte regionen Toscana. Dette stedet er imidlertid like vakkert, men med færre turister, selv om flere og flere etterhvert har oppdaget områdets severdighet, noe som gjør at turismen er økende også her.

NOVASOL leier ut feriehus i Umbria og er stolte av å kunne tilby et stort og variert utvalg. Du kan velge å leie et av våre feriehus i luksusutgave med tilhørende svømmebasseng, eller du kan nøye deg med et mer beskjedent tak over hodet. Begge muligheter er til stede. Det å bo i eget hus gir deg en ro og fungerer som en god plattform når du skal utforske Italia.

Trasimeno-sjøen er helt spesiell på grunn av den høye vannkvaliteten. Vannet er helt klart og rent og så er det ikke spesielt dypt. Kun fire meter i gjennomsnitt. Området kan i tillegg by på en hel del interessante slott - noen av dem ligger midt i de små landsbyene langs sjøens bredde, mens andre igjen i dag er redusert til ruiner.

Besøk også Vernazzanos skjeve tårn, som faktisk helder enda mer til den ene siden enn det mer kjente skjeve tårn i Pisa.

Feriehus i Trasimeno

Populære feriehus i Trasimeno

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Trasimeno

Loading...

Feriehus med basseng i Trasimeno

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Trasimeno

Loading...