Feriehus på Costa Brava

Den bratte kysten, som navnet Costa Brava kan oversettes med, kaller man kystlinjen i provinsen Gerona som er naturlig avgrenset av Middelhavet i øst og sør og fjellkjeden Pyreneene i nord og vest. Gerona tilhører Spanias mest betydningsfulle feriemål, og det kan man forstå: den 214 km lange kysten fascinerer med sitt turkisfarget hav, sine gule, finkornete sandstrender og sin yppige vegetasjon.

Feriehus på Costa Brava

Populære feriehus i Costa Brava

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa Brava

Loading...

Feriehus med basseng i Costa Brava

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa Brava

Loading...

Opplevelser og naturomgivelser

Mellom oddene ligger små, maleriske fiskerlandsbyer som eksempelvis L'Estartit og Tamariu, og dertil noen mindre bukter og strender som kun kan nås med båt. Våre feriehus og ferieleiligheter finner du bl.a. i Tossa De Mar, Sant Pol De Mar, L´Escala og Playa D'Aro.

På klippene langs kysten vokser det korkeiker, pinjetrær og akasier. Typisk for denne regionen er også ville urter som timian og rosmarin.

Hele denne kystlinjen er ikke så steil og vill som dens beskrivelser ofte tilsier. Ved bukten Golfo de Rosas er landskapet både videre og jevnere og inneholder fine, flate sandstrender og våtmarksområder. Strender, bukter, bratte kyster og skoger kombinert med 2.500 soltimer i året utgjør en fortryllende formel som bedårer turistene på Costa Brava år etter år. Temperaturen ligger om sommeren på rundt 25°C og om vinteren mellom 6°C og 10°C. På sommerstid innbyr Middelhavet med sine behagelige 24°C til herlige badeturer.

Se våre feriehus i Spania og fantastiske Costa Brava, og bestill din neste ferie hos NOVASOL i dag!