Feriehus i Costa Barcelona

Bli med NOVASOL til Spania og ferier i våre sommerhus i området rundt Barcelona. Bestill ferien i dag og begynn å se frem til alt Barcelona har å by på!

Lei ferieleilighet i Barcelona

Populære feriehus i Costa Barcelona

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Costa Barcelona

Loading...

Feriehus med basseng i Costa Barcelona

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Costa Barcelona

Loading...

Barcelona - en populær feriedestinasjon

Barcelona er Catalonias berømte hovedstad og Spanias nest største by. Med sin vakre beliggenhet ut mot Middelhavet på den spanske nordøstkysten, har den alt hva hjertet begjærer. Her er et mylder av museer, kirker, forretningsgater, kafeer og restauranter. Stedet for deg som vil på kulturell solferie.

Barcelona er en by, som sier 'ferie' for svært mange europeere - faktisk har den gått forbi Paris i popularitet og ligger bare bak London og New York når det gjelder antall besøkende på verdensplan. Noen grunner til å legge sin ferie til Barcelona må være det tiltalende middelhavsklimaet og den rike kulturarven med blant annet en særpreget og flott Gaudi-arkitektur. Men den verdenskjente Ramblaen trekker selvfølgelig også turister til seg - byens brede gågate med gateartister, butikker, kunstnere, kafeer, restauranter og et yrende folkeliv er en virkelig hyggelig opplevelse.

Ferieleilighet i Barcelona

Ferieboliger i Barcelona

NOVASOLs ferieboliger i Spania finner du blant annet langs hele kysten mellom Barcelona og den franske grensen ca. 20 mil mot nord. Den forrevne kysten kalles Costa Brava - Den Ville Kysten, og her kan du bruke din ferie på å utforske små Catalanske landsbyer, moderne feriesentre, lune badeviker og autentiske fiskerleier. Du vil oppdage at katalanerne har mye å by på når det kommer til vin, oliven og sjømat.

Hvis du leier hus hos NOVASOL i området omkring Barcelona, så har du mulighet for å nyte det beste av Catalonia-regionen fra ditt feriehus i Spania. Du kommer tett på den stolte, Catalanske lokalbefolkningen og har mange spennende utfartsmuligheter, som kan nås i bil eller med tog på en dagstur. Barcelona by med shoppingmuligheter, uteliv, spennende museer og gode restauranter står selvfølgelig høyt på de flestes ønskeliste. Og så kan det være verdt noen forberedelser å finne ut av når de mange messer og festivaler i regionen løper av stabelen, for her kan du få med deg en spansk opplevelse ut over det sedvanlige.

Bestill et feriehus i Catalonia i dag og NOVASOL gleder seg til å ønske deg velkommen til et herlig ferieopphold under den spanske solen i et av våre lokale hus. Men vi advarer - det kan være sterkt vanedannende!