search

Feriehus på Sardinia

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg av feriehus og ferieleiligheter i Italia, og også på vakre Sardinia. Hav, hvit sand, vakre bukter, kystlinjer og et nydelig landskap i uberørt natur.. Dette er noe av det som venter deg på Sardinia, en fantastisk øy som byr på vakre utsikter og et kontrastfylt og mangfoldig territorium. Lei et feriehus på Sardinia og opplev alt den nydelige øya har å by på. Blant de vakreste og mest kjente områdene på Sardinia er Asinarabukten, Costa Smeralda, nasjonalparken Maddalena og øya Budelli med den berømte rosa stranden.

Lei feriehus på Sardinia

Aktiviteter

Den nordvestlige siden av øya er et kjent område for sportsaktiviteter, og i den lille fiskerlandsbyen Stintino finner du et stort utvalg av sports- og fritidsmuligheter, med alt fra fotturer og sykkelturer, båtturer og dykking til golf og ridning. For de som er glad i sport og utendørsaktiviteter i vakker natur er dette definitivt det perfekte området. Med et feriehus eller en ferieleilighet på Sardini har du et perfekt utgangspunkt for å oppleve denne ekstraordinære regionen. Ta for eksempel en tur på seilbåt til Maddalena, eller legg ut på vandring i Gennargentu. Kom i kontakt med naturen på Sardinia.

Byer og øyer

Med et stort utvalg av feriehus i Italia fra NOVASOL kan du finne den perfekte ferieboligen med de bekvemmeligheter og den beliggenhet du selv måtte ønske. Bo for eksmpel i eller i nærheten av byer som Oristano, som ligger i nærheten av et arkeologisk område med funn fra romertiden. Nær Cagliari finner du landsbyen Su Nuraxi Barumini som byr på en rekke aktivitetstilbud, mens Stintino er en velkjent by for business og overraskende vakker natur som åpner opp muligheter for aktive ferieopplevelser. Blant øyene er vakre Budelli med sin rosa strand, skjærgården og nasjonalparken Maddalena og Caprera.

Naturopplevelser på Sardinia

 

Kjøkkenet

Den sardinske maten er delikat og deilig, men likevel enkel. En tradisjonell rett er pattegris, sardinsk gris tilberedt på grillen, brødet carasau og spianatine tilhørende gudommelig kjøtt og ost som Fiore Sardo og pecorino. Andre typiske retter er hummer i Alghero og tunfisk i Carloforte. Prøv disse og andre lokale spesialiteter på restauranter i ditt ferieområde, eller tilbered rettene selv med lokale ingredienser i ditt eget feriehuskjøkken. Til dessert blir det fote brukt mandler, honning og appelsinblomst. Litt senere på kvelden er det vin som gjelder, og her produseres noen av Italias fineste viner, som Cannonau, Vermentino, Vernaccia, Mlavasia di Bosa, og likører som Filu Ferru og Mirto rosso. Velkommen til en ferie i Europa full av nye smaksopplevelser!