Ferieleiligheter og feriehus Catania

Catania er en av de største byene på øya Sicilia. Leier du et feriehus i Catania kan du oppleve den sjarmerende gamle handelsbyen, dra på marked hver formiddag og kjøpe ferske råvarer fra bønder og fiskere i området. Et feriehus i Catania byr også på spektakulær barokk arkitektur som står på UNESCO verdensarvliste, kunstgallerier, katedraler og underjordiske ganger fra tidligere vulkanutbrudd. Den høyeste aktive vulkanen i Europa, Etna - som kan sees fra hele byen, tilbyr en rekke utflukter, opplevelser og aktiviteter. Hva med å dra på en guidet vulkan og krater-tur eller nyte panoramautsikten fra den moderne taubanen mens den frakter deg oppover langs vulkanen? 

Catania etna volcano

Populære feriehus i Catania

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Catania

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Catania

Loading...

Ferieleilighet i Catania

Har du ikke behov for så mye plass kan du leie en ferieleilighet i Catania. Da får du fortsatt oppleve den fantastiske havnebyen, med sin flotte natur, fiskeindustri og småbyfølelsen, men du har fortsatt full fleksibilitet og frihet. Lag din egen middag av ferske middelhavsråvarer, eller fiske fisken selv ombord i en fiskebåt. Leier du din egen feriebolig eller ferieleilighet i Catania får du en unik opplevelse og du kan leve tett på de lokale.

Topp 3 opplevelser i Catania

  1. Ta taubanen opp til vulkanen Etna og vandre i det unike vulkanlandskapet. 

  2. Dra på båttur og snorkle, dykke, fiske eller bare nyte den idylliske kysten. 

  3. Gå på sightseeing i gamlebyen og se barokk arkitektur, festninger og katedraler bygget rundt år 1239.

Inspirerende reiser og utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror på at en trygg og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.