Feriehus i Klintehamn

Klintehamn ligger på vestkysten av Gotland og passer perfekt for deg som ønsker en ferie nær havet. Bor du i et feriehus i Klintehamn har du det beste utgangspunktet for opplevelser i nærheten, samt andre deler av Gotland. 

På denne delen av øya finnes det flere fantastiske badestrender. Du kan for eksempel tilbringe tid på Tofta strand, som blir omtalt som én av Gotland beste. Denne og flere andre strender er barnevennlige, noe som gjør det ekstra fint for familier å feriere her.

Lei feriehus i Klintehamn på Gotland

Populære feriehus i Klintehamn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Klintehamn

Loading...

Slik kommer du deg til Gotland

Du kan komme deg til Gotland med ferje og fly. Det vanligste er nok en båttur med Destination Gotland, fra enten Stockholm, Oscarshamn eller Västervik. Turen tar rundt tre timer. 

Det er regelmessige flyvninger fra Stockholm til Gotland. Dette passer godt for deg som for eksempel også vil få med deg noen dager i hovedstaden. Både flyplassen og ferjeterminalen ligger i Visby.

Aktiviteter og opplevelser

Gotland kan skilte med en 800 kilometer lang kystlinje og flere soltimer enn andre steder i Sverige. Her venter flotte sandstrender som Suderstrand og Tofta, der alt ligger til rette for gode feriedager. Et tips er å få med deg solnedgangen etter en lang dag på stranden - en magisk opplevelse uansett årstid. 

Dersom du skal leie feriehus på Gotland har du mange og varierte aktvitetsmuligheter. Fra Klintehamn kan du reise nordover eller sørover langs vestkysten av øya. Besøk naturskjønne steder som Ekstakusten, Djupsvil og Paviken. Du kan også ta båten ut til øyene Store og Lille Karlsö. 

Fra Klinteberget har du en fantastisk utsikt. En bonus er de sjeldne plantene som vokser her. Ta en kaffe og kake på en av Klintehamns hyggelige kaféer, eller spis en god middag på en lokal restaurant. Når du leier hytte i Klintehamn har du alle muligheter for gode opplevelser.

Naturopplevelser

Gotland er en kjent  og kjær ferieøy som byr på flotte og varierte ferieopplevelser. I nord er naturen preget av vind og nærhet til havet, i sør venter blomsterenger og åpne landskap, og i vest er strendene lange og steinete. 

Den flotte Ekstakusten strekker seg fra Djupvik til Hammarudden. Herfra har du en nydelig utsikt mot Karlsöene. Tar du med deg fiskestang på ferien, kan du prøve lykken i Djupvik eller Kronvall.

Feriehusutleie i Klintehamn

Lei feriehus i Klintehamn og opplev alt det vestkysten av Gotland kan by på. Du kan søke og bestille din neste feriebolig her på våre nettsider eller ved å kontakte vår kundeservice. NOVASOL er Europas største feriehusformidler. Til tross for et stort utvalg av ferieboliger, har vårt medarbeidere besøkt og kvalitetssikret hver eneste en. For oss er det viktig at det skal være trygt og enkelt å bestille feriehus i Sverige. Du får derfor med vår Trygghetspakke når du bestiller feriebolig direkte hos NOVASOL. Denne inneholder blant annet avbestillingsforsikring. Du kan lese mer om Trygghetspakken i våre leiebetingelser.