Feriehus og hytter i Lummelunda

For svenskene er Gotland et fantastisk ferieparadis. Har du lyst til å oppdage Gotlands solfylte strender, uendelige sykkelstier og spennende attraksjoner du også? Da kan du leie et feiehus i Lummelunda, rundt 13 kilometer nord for Visby, og oppleve Gotland på den aller beste måten. 

Det finnes mange gode grunner for at et feriehus i Lummelunda er perfekt for deg og din ferie. Du har for eksempel et godt utgangspunkt for utflukter i nærområdet, som for eksempel til den populære Lummelundagrotten. Du tar deg også enkelt til øyas største tettsted Visby, eller til badeplassen Snäckviken. Skal du leie feriehus på Gotland er dette en destinasjon verdt å vurdere.

Feriehus i Lummelunda, Gotland

Populære feriehus i Lummelunda

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lummelunda

Loading...

Aktiviteter og severdigheter

Besøk Lummelundagrotten, som også kalles «Rövarkulan» av svenskene, som er en av Sveriges lengste grotter. Historien om hvordan grotten ble oppdaget er ganske unik – tre gutter brukte nemlig perioden 1948 – 1955 på å ta seg lenger og lenger inn i grotten. I 1985 tok dykkere seg videre inn i grotten og oppdaget noen av de hittils største grottesalene. 

Hver sommer arrangeres det guidede turer inn i grotten. Da tas du gjennom trange passasjer før du til slutt når de store grottesalene med flotte dryppsteinsformasjoner. Et besøk i den populære kalksteinshulen er en fin aktivitet den dagen familien er lei sol og strand, og har lyst til å oppleve noe nytt. Du kan enkelt ta bilen, bussen eller sykkelen til grotten. Merk at temperaturen i grotten er rundt 8 grader, så det er lurt å kle på seg litt ekstra. 

Vi kan også anbefale en tur ut til øyene Store og Lille Karlsö, som du enkelt når med båt fra Klintehamn. Hit kommer alkefugler i perioder for å hekke på de store klippene, og fuglelivet på øyene er virkelig en opplevelse.

Besøk Visby fra et feriehus i Lummelunda

Steder å besøke

Den lille byen Visby ligger kun 13 kilometer unna Lummelunda. Her kan du blant annet oppleve bymuren, som er en del av UNESCOs verdensarv, den botaniske hagen, og Fiskargränd. Sistnevnte er byens eldste kvartal og et populært bildemotiv. 

I sommermånedene er det mye spennende som skjer i Visby. I første uken av august kommer middelalderen til byen, og tar alltid med seg mye liv og røre. Det er likevel alltid noe som skjer i byen på sommeren, noe du vil merke ved besøk på lokale restauranter og kaféer. 

Det finnes mange morsomme aktiviteter i og rundt Visby for barna. Gotlands museum er alltid verdt et besøk. Her kan du lære mye om blant annet øyas vikinghistorie, men museet har også en egen utstilling for barn. «Skepp & Skoj» viser på en morsom måte hva havet betyr for Gotland – både nå og gjennom tidene. I Kotteland står bare lek og moro på planen, og barna kan boltre seg i sklier, klatrestativ og trampolineland.

Feriehus og hytter i Lummelunda

Frihet er én av de aller største fordelene med å leie en privat feriebolig. Opplev friheten med et privat feriehus i Sverige du også! Du kan enkelt søke og bestille din neste feriebolig her på våre nettsider, eller kontakte vår salgsavdeling.